You are currently viewing Ajándékozz Armani Sì parfümöt anyák napjára!

Ajándékozz Armani Sì parfümöt anyák napjára!

Ugye megvan már, mit ajándékozol anyukádnak május 5-én? Ha nem, ne aggódj, még mindig van időd kitalálni. Ugyanakkor a SocialStore-ban nem érdemes nagyon sokáig halogatni a dolgot, a különleges, Mother’s Day címkével ellátott termékek ugyanis csak limitált ideig dobhatók itt össze.

Íme, itt van például az Armani Sì, a feketeribizli és frézia csodálatos kombinációjával stílusos és karizmatikus hölgyek számára tervezett parfüm, mely garantáltan telitalálat lehet az eleganciát kedvelők számára. Közösségi vásárlóként teljesen tetszőleges áron szerezheted meg május 5-éig, akár 3600 forintért is. A Social oldalon kitűzött célára 110 dollár, ezt kell közösen összedobni. Ha ismersz tíz olyan vásárlót, akinek megér 11 dollárt is, már együtt össze is dobtátok az árát, és egyikőtöknek meg is van az ajándéka. 11 dollár egyébként a maximális bedobható összeg ennél a terméknél, hisz mindig a célár 10%-a tehető csak be egy felhasználó részéről, így mindenkinek jó esélye nyílik hozzájutni olyan árucikkekhez, amelyeket talán teljesen elérhetetlennek gondolt eddig. A minimum beszálló összeg 1 dollár, ha ennyit bedobsz a közösbe, már része leszel a vásárlási versenynek. Óránként újabb 1 dollárral növelheted a betétedet, ezzel az esélyeid is nőnek kiválasztásra kerülni.

Ha a teljes célár összegyűlt a kijelölt lejárati időn belül, akkor a rendszer kiválaszt egy vásárlót, aki az általa betett összegért megveheti a parfümöt, mindenki más pedig (mivel itt csak és kizárólag levásárolható kedvezménnyel lehet részt venni) az app Store-oldalán szabadon beválthatja a visszakapott levásárolható kedvezményét. Ezen a részen egyébként már egyéni vásárlás zajlik.

Dobjuk össze együtt anyák napjára!

Az Armani Sì parfüm 110 dolláros célárának jelenleg 26%-a gyűlt össze, vagyis 81 dollár hiányzik. Ez azt jelenti, hogy innentől kezdve már csak 81 érdeklődő csatlakozhat a minimum 1 dollárral, és azt is, hogy nagyjából 8 emberre van már csak szükség, ha mindenkinek megér 10-et is. A lejárati időből viszont 3 nap maradt hátra, így nem árt sietni. Ahhoz, hogy sikeres legyen a közös vásárlás, fontos, hogy a tagok aktívan megosszák a terméket saját közösségi oldalaikon, a megosztott linkkel új résztvevők figyelmét felhívva a termékre. Szerinted neked hány olyan ismerősök követi Social-oldalaidat, akinek megér mondjuk 3600 Ft-ot ez a csodálatos illat? Derítsd ki! A Profilom menüből 10 db meghívót is ki tudsz küldeni személyre szólóan, e-mail cím megadásával. Ha még maradt neked belőle, akkor jól fontold meg, kit ajándékozol meg ezzel a remek lehetőséggel, a Meghívó ugyanis extra feltöltést rejthet neked is és meghívottadnak is: ha a küldött linken keresztül regisztrál az illető, majd feltölti egyenlegét, mindketten kaptok 1-1 bónusz Indollart, azaz közösségi vásárláshoz használható közösségi kedvezményt.

Ha a 3 nap alatt nem sikerül 100%-ban finanszírozni közösen a terméket, akkor a vásárlás újraindul a nulláról ennél a parfümnél, és mindenki visszakapja a betett összegét, amit újra bedobhat bármely közösségi vásárlásba. Ezen felül azonban van még egy határidő: az Armani Sì és a többi Mother’s Day címkével ellátott tételt csak május 5-ig vanlehetőség közösségi vásárlással megszerezni, anyák napja után kikerülnek a kínálatból. Nincs hát értelme vesztegetni az időt, ha úgy érzed, ez lehet a tökéletes ajándék anyukád számára, szállj be most és kezdd el aktívan megosztani a terméket!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Armani #Mother’sDay

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Rue
Rue
25 napja

Nagyon jó illat.

Roxanne
Roxanne
Reply to  Rue
25 napja

Tényleg nagyon különleges.

Hallley.a
Hallley.a
25 napja

Milyen anyák napi termékek kerültek még be?

Lexi
Lexi
Reply to  Hallley.a
25 napja

Arcápoló, és Clavin Klein karkötő például, de a teljes lista itt van valahol a Híreknél. Plusz az appban látod, melyik termék képénél van Mother’s Day címke.

Hallley.a
Hallley.a
Reply to  Lexi
25 napja

Köszi!

Kingsman
Kingsman
Reply to  Hallley.a
25 napja

Margitszigeti wellness is került fel. 🙂

Hallley.a
Hallley.a
Reply to  Kingsman
25 napja

Még jobb. 😀

Lady M
Lady M
Reply to  Lexi
25 napja

Esprit karóra is 🙂

Kendra K
Kendra K
25 napja

Én már benne vagyok. 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
Reply to  Kendra K
25 napja

Én is már 3 dolcsival 🙂

Antal Virág
Antal Virág
25 napja

Beszálltam, megosztottam. 🙂 Meghívom már sajnos nincs.

Bp23
Bp23
Reply to  Antal Virág
25 napja

Meghívókból én is kiszórtam már mind.

Nóri
Nóri
25 napja

Be is szálltam 🙂

Daisy
Daisy
25 napja

Szerencsére meg is indult, már 29%-on. 🙂

Lana Lang
Lana Lang
25 napja

Szuper. 🙂

Pixie
Pixie
25 napja

2 dollárral már benne 🙂