You are currently viewing Ajándék sütő a Schär Gluten Free Pack mellé?

Ajándék sütő a Schär Gluten Free Pack mellé?

A nagy karácsonyi és szilveszteri lakomáknak vége, de ettől még nem kell lemondanod az ínycsiklandó és értékes fogásokról! A Store-oldalon elérhető Schär gluténmentes csomag gondoskodhat erről, melyet a legjobb gabonákból és magvakból készült alapokból állítottak össze. A csomagban ízletes Pane kenyér, hamburgeralap, zsemlekocka, pizzaalap és liszt is helyet kapott, így mindenki saját ízlése szerint állíthatja össze a legkiválóbb reggelit, ebédet vagy épp vacsorát. Mindez természetesen abszolút gluténmentes kiszerelésben lehet a Tiéd, ráadásul Store-oldali termékként még 2 dollár értékű extra közösségi kedvezményt is szerezhetsz vele, amivel aztán bármelyik álomtermékedet megveheted a Social-oldalon.

Bizony, alapvetően a Schär Gluten Free Pack ára 30 dollár, ám ha van gyűjtött közösségi kedvezményed a korábbi sikertelen közösségi vásárlásaidból, akkor 2 dollárt le tudsz húzni az árából, és így $28-ért lehet a Tiéd. Azért ne olyan hevesen! Ha úgy döntesz, nem váltasz be kedvezményt, vagy amúgy sem tudsz, mert épp nem rendelkezel vele, akkor a 2 dollárt extra közösségi kreditként kapod vissza, és azt beszálló összegként tudod felhasználni bármelyik futó közösségi vásárlásban. Mit jelent ez pontosan? Máris mutatjuk.

Sütnél egy jó pizzát, de sütő is kellene hozzá? Itt a megoldás!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, a gluténmentes pakk mellé ajándékba is megszerezhetsz például egy Bosch beépített sütőt? Így van, ez a termék közösségi vásárlásban vehető meg a Social-oldalon, azaz annak kitűzött célárát a résztvevők együtt adják össze, hasonlóan a jól ismert közösségi finanszírozás logikájához. A minimum beszálló összeg a szabály szerint 1 dollár, amit óránként tudsz növelni ugyanennyivel. Mivel a Schär termékének megvételével már 2 ajándék közösségi kedvezményt szereztél, te már rögtön duplázhatod is az esélyeidet. Végül ugyanis – ha összegyűlt sikeresen a célár a kijelölt lejárati időn belül – egy szerencsés, véletlenszerűen kiválasztott közösségi vásárló kapja meg a Bosch sütő megvételének jogát annyiért, amennyivel beszállt a közösbe. Minél többet dobsz be, annál jobbak lesznek az esélyeid, de ettől függetlenül bárkinek esélye lesz megszerezni az árucikket, aki legalább 1 dollárral beszállt, továbbá a célár 10%-át senki sem lépheti túl.

Mi történik, ha nem Te voltál az a szerencsés egy? A kérdés jogos, és a válasz rá határozottan szenzációs! A Közösségi Áruházban, avagy a SocialStore-ban a felhasználók csakis ennek a közösségi platformnak az egyedi innovációjával, azaz levásárolható közösségi kedvezménnyel vehetnek részt a közös vásárlásban. Ennek legfontosabb sajátossága, hogy ha nem volt szerencséd, csupán a betett összeged közösségi funkciója veszik el és az így sima levásárolható kedvezménnyé válik, melyet a Store-oldalon válthatsz be. Azaz, az említett Schär-pakkot így tudod 30 helyett 28 dollárért megszerezni, vagy csökkentheted bármely más, itt elérhető termék árát a visszakapott kedvezményeddel.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Schar #Bosch

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
1 Comment
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
puravive reviews
puravive reviews
3 órája

Wow wonderful blog layout How long have you been blogging for you make blogging look easy The overall look of your site is great as well as the content