Ajándék Samsung TV a Razertől

May 8, 2023 | 15 comments

Minden játékos tudja, hogy nem csak a grafika, hanem a hangzás is fontos. Ha te is osztod ezt a véleményt, talán szívesen vennél egy Razer BlackShark V2 X headsetet. A SocialStore-ban nemcsak hogy remek áron juthatsz hozzá, de olyan egyedülálló kedvezményekkel, amelyekhez hasonlót garantáltan nem lelhetsz fel máshol, és amelyekkel egy Samsung 85″ 8K Neo QLED okostévét is behúzhatsz. Mutatjuk, hogyan.

Mivel a Razer is azon márkák közé tartozik, amelyek a Store-oldalon a legjobb megoldással és legolcsóbb árral jelennek meg, a gamer fejhallgatót akár 27.000 Ft-ért is megveheted, ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, és beváltanád azt. Mivel itt kiszállítási díj sincs, ennél jobb árat garantáltan nem fogsz találni hozzá. Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollár) vagy nem akarod beváltani azt, a STORE oldalon vásárolva ajándék krediteket kaphatsz.

Dobjon meg egy ajándék TV-vel a Razer!

Ha a STORE-ban veszed meg az Razer BlackShark VR X-et, 1.700 forintnyi ingyenes kreditet írnak jóvá neked, amivel rögtön be is szállhatsz bármibe a Social oldalon. Örülnél például egy vadiúj Samsung 85” 8K Neo QLED okostévének? Szállj be, az árát együtt dobjuk össze. Egyikünk végül megszerzi, akit a rendszer kisorsol. Ha szerencséd van és te leszel a kiválasztott, a Razer szó szerint adott egy ajándék TV-t a headset mellé. Ha mind az 1.700 forintnyi kedvezményt bedobod, azzal ráadásul brutálisan meg is növeled az esélyeidet a kiválasztásra. Mi másra hívhat még meg a Razer? Arra a sok száz prémium termékre, amely a platform teljes kínálatában elérhető.

Ha beszálltál a vásárlásba, gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg a tételt Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is kapnak az első feltöltésük után.

Ajándék kreditek felhasználásával ingyenesen viheted!

Itt senki sem veszíthet!

Mi van akkor, ha nem te viheted az Samsung 8K okostévét? Nos, mivel az 1.700 forintnyi beugrót amúgy is bónuszként kaptad, mondhatnád, hogy ez nem igazi veszteség, ha elbukod. Igen ám, csak a Közösségi Vásárlás nem így működik, itt ugyanis a nyeretlen beugró mindig visszajár, akkor is, ha azt ajándékba kaptad! Az összeget azonnal jóváírják neked, te pedig 100%-ban levásárolhatod azt a Store-ban a több száz kiváló platform-partner remek áras termékein, amelyek után ismét bónusz közösségi kredit jár. A második Razer fejhallgatóért így például 85 helyett csak 80 dollárt kellene fizetned.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Razer #BlackShark #Samsung

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erős Pista
Erős Pista
30 days ago

CC giftcardot vitte most valaki?

Simon Says
Simon Says
30 days ago
Reply to  Erős Pista

Szerintem igen, a hétvégén már 80% felett volt, most megint újraindult.

Dante
Dante
30 days ago
Reply to  Erős Pista

Igen, szerintem.

apple_guy
apple_guy
30 days ago

A Razer cuccok jók!

Rebel Moon
Rebel Moon
30 days ago
Reply to  apple_guy

jaja

Gerike
Gerike
30 days ago

Jó cucc!

Kingsman
Kingsman
30 days ago

A TV-ben benne lennék, de kéne hozzá még pár ember.

Lexi
Lexi
30 days ago
Reply to  Kingsman

Igen, Space-ben érdemes bekérdezni.

Bomber Jack
Bomber Jack
30 days ago

Ez Socialben nincs fent?

Johnny Cage
Johnny Cage
30 days ago
Reply to  Bomber Jack

Nincs. De Store-ban van több Razer cucc is. Billentyűzet, egér pl.

Bomber Jack
Bomber Jack
30 days ago
Reply to  Johnny Cage

Kifejezetten a füles érdekelne most, de akkor lehet lecsapok itt rá. 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
30 days ago

TV-ben benne!

Rex
Rex
30 days ago

Helyes, én is!

Rue
Rue
30 days ago
Reply to  Rex

Dettó.

JB89
JB89
30 days ago

Én még mindig a Jedi Survivorre vagyok rápörögve, kár h nem jött még össze.