You are currently viewing Ajándék LG mosógép a Coccolino mosószer mellé?

Ajándék LG mosógép a Coccolino mosószer mellé?

Ha neked is fontos, hogy a sokadik mosás után is megőrizd kedvenc ruháid színét és minőségét, az öblítőt és mosókapszulát tartalmazó Coccolino Laundry Pack, illetve a mosógélt és öblítőt tartalmazó Coccolino Pack egyaránt remek választás a számodra. A SocialStore közösségi platformon olyan egyedülálló kedvezményekkel juthatsz hozzá bármelyikhez, amelyekhez hasonlót garantáltan nem lelhetsz fel máshol, és amelyekkel egy LG Steam mosógépet is behúzhatsz, tulajdonképpen ingyen. Mutatjuk, hogyan.

Már a Coccolino is azon márkák közé tartozik, amelyek a Store-oldalon a legjobb megoldással jelennek meg. Ha a STORE-ban vásárolsz, akkor a Laundry Pack után $3, míg a Coccolino Pack után $2 közösségi kedvezményt kaphatsz, amivel rögtön be is szállhatsz bármibe a Social oldalon. Örülnél például a már említett LG Steam Washing Machine-nek? Szállj be, az árát együtt dobjuk össze. Egyikünk végül megszerzi, akit a rendszer kiválaszt. Ha szerencséd van, és ez te leszel, a Coccolino szó szerint adott egy ajándék mosógépet a mosószer-csomag mellé. Ha az összes tőlük kapott közösségi kedvezményt bedobod, azzal ráadásul brutálisan meg is növeled az esélyeidet a kiválasztásra. Mi másra hívhat még meg a Coccolino? Arra a sok száz prémium termékre, amely a platform teljes kínálatában elérhető.

A tiszta ruhák mellé őrületes kedvezmény is jár!

Nem szerencsére, közösségre van szükséged!

Ha beszálltál a vásárlásba, gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg a tételt Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is szerezhetnek az első feltöltésük után.

Mi van akkor, ha nem te viheted az LG mosógépet? Nos, mivel a beugrót amúgy is bónuszként kaptad, mondhatnád, hogy ez nem igazi veszteség, ha elbukod. Igen ám, csak a Közösségi Vásárlás nem így működik, itt ugyanis a betett közösségi kedvezmény a többi résztvevő számára, akiknek nem volt szerencséjük, csupán a közösségi funkcióját tudja elveszíteni. Így az sima levásárolható kedvezmény lesz nekik, melyet a STORE-ban válthatnak be. A Coccolino Laundry Packot így például 3, a Coccolino Packot pedig 2 dollárral olcsóbban veheted meg ezúttal a következő nagymosáshoz.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Coccolino #LG

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
13 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Rue
Rue
5 hónapja

Én Arieles vagyok inkább. 😀

Lexi
Lexi
Reply to  Rue
5 hónapja

Pedig a Coccolino jobb. 😛

Lady M
Lady M
5 hónapja

Én amúgy szívesen inelnél nagyobb háztartási pakkokra is Socialben.

Jocó
Jocó
5 hónapja

Szuper. 🙂

Bp23
Bp23
5 hónapja

Az egyik után miért 2, a másik meg 3 dolláros kedvezmény jár?

Nóri
Nóri
Reply to  Bp23
5 hónapja

Más árkategória gondolom.

Pixie
Pixie
5 hónapja

Na asszem egy ilyenre be is váltok pár dolcsi kedvezményt 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
5 hónapja

Én most is Coccolinoval mosok. Legjobb. 🙂

Antal Virág
Antal Virág
5 hónapja

Az LG mosógép most jól is áll, Space-ben is volt róla szó, hogy rámegyünk célzottan.

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Antal Virág
5 hónapja

Én már benne is vagyok. 🙂

Kingsman
Kingsman
Reply to  Cagliostro
5 hónapja

Osszátok is akkor! 🙂

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Kingsman
5 hónapja

Én már osztot mindenfelé. 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
5 hónapja

Jók ezek a pakkok. 🙂