You are currently viewing Éjfélkor zárul az értékelési felhívás

Éjfélkor zárul az értékelési felhívás

Kedves Közösségi Vásárlók!

Felhívjuk figyelmeteket rá, hogy ma éjfélig még van lehetőségetek értékelni a SocialStore applikációt az App Store és Google Play felületeken, amivel egy 1 dollár értékű ajándék feltöltést szerezhettek, illetve részt vehettek az extra sorsoláson, melynek fődíja 100 Indollar. Ezt követően megkezdjük az értékelési felhívás zárását.

Ha még nem értékeltél, de szeretnéd az ajándék feltöltést, valamint részt venni a sorsoláson, a következőt kell tenned ma éjfélig:

  1. Értékeld az appot az App Store vagy Google Play áruházakban!
  2. Nyisd meg az appot és az exkluzív Space belső csevegőt, majd – a beazonosíthatóság érdekében az App Store-ban vagy Google Playen használt felhasználóneved megadásával együtt – kommentként jelezd, hogy értékeltél!

Az ajándék 1 Indollart a sikeres értékelést követő 7 napon belül jóváírjuk az ellenőrzés után. Amennyiben már értékeltél, de nem kaptad meg az Indollart, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a support@allyos.com e-mail címen keresztül, és küldj egy screenshotot az értékelésedről (ezen legyen beazonosítható, mely platformon értékeltél, és milyen felhasználónevet használtál). Előfordulhat, hogy amennyiben szöveg nélkül adtad le értékelésedet, az a Google és az Apple új GDPR szabályzata miatt nem látható, ami nehezíti a beazonosítást.

A screenshotot február 16-ig van lehetőség elküldeni a számunkra. Ha addig nem érkezik meg hozzánk és nem tudjuk beazonosítani a kérdéses értékelést, sajnos nem vehetsz részt a sorsoláson és az ajándék Indollart sem tudjuk jóváírni. A február 16. után beérkező e-maileket szintén nem tudjuk figyelembe venni.

A 100 Indollar sorsolásának eredményét egy héttel ezután, február 23-án hirdetjük ki a Space-ben, a szerencsés nyertest pedig e-mailben is értesítjük.

Sok sikert és további sikeres közösségi vásárlást kívánunk!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
5 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Nóri
Nóri
11 napja

Kész 🙂

JB89
JB89
11 napja

Már múlt héten megvolt 😀

Bogár Milàn
Bogár Milàn
11 napja

Kész

Roli
Roli
7 napja

Már 2 hete megvolt de most se semmi😅

Allyos Newsroom
Allyos Newsroom
Reply to  Roli
7 napja

Kedves Roli!

Ha pontosan követted a fent leírt lépéseket az értékelés során, és ennek ellenére sem érkezett meg hozzád az 1 Indollar, akkor kérlek, az ebben a cikkben leírtak szerint vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a support@allyos.com e-mail címen keresztül, akik örömmel állnak rendelkezésedre. Köszönjük!