You are currently viewing Absolute Live italok szenzációs kedvezménnyel!

Absolute Live italok szenzációs kedvezménnyel!

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Magasabb szintre kapcsolnál az edzésben, esetleg most vágnál bele a nagy átalakulásba? Akkor az egyik legfontosabb, amire szükséged van, az a megfelelő kiegészítő, amivel nemcsak a zsírégetés vagy izomnövelés megy majd jobban, de kellő energiát is biztosít ahhoz, hogy bírd a gyűrődést. Az Absolute Live termékcsalád minderről gondoskodik, és még finom is! Nagy szerencséd van, mert három ízben is elérhetővé vált a STORE oldalon, ahol nemcsak az italt szerezheted be, de életed vásárlási lehetőségét is megkapod mellé. Az első dolgod kiválasztani a számodra legjobban passzoló ízt:

  • Absolute Live L-Keratin: Hatóanyagainak köszönhetően az energiaszinted növekedni fog, így még többet tudsz majd edzeni. 
  • Absolute Live Collagen: Az italban lévő C-vitamin hozzájárul a porcok állapotának fenntartásához és az egészségesebb életmódhoz.
  • Absolute Live Fat Burner: Magas hatóanyag-tartalommal segít a zsírégetésben, a fogyás elősegítésében, a sportteljesítmény fokozásában vagy az izomépítésben.

A három Absolute Live ital bármelyike megszerezhető 6 darabos kiszerelésben a STORE-ban. 15 dollár egy karton ára, ám ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, ebből akár 3 dollárt is lehúzhatsz. A termék adatlapján megadhatod, hogy mennyi kedvezményt akarsz beváltani, és mennyi kreditet szeretnél kapni utána. Merthogy ha itt veszed meg, az adott értékesítő partner közösségi kreditet is ad az ital mellé. Maximum 3 Indollar szerezhető egy karton Absolute Live-val, de dönthetsz úgy is, hogy például csak 2 dollárt kérsz, 1 dollár kedvezményt pedig beváltasz az ár csökkentésére. 

Ezekbe a termékekbe szállj be a kapott kredittel!

Ha szeretnéd még magasabb szintre emelni az edzést, méghozzá a legjobb áron, akkor a vásárlást is magasabb szinten kell űznöd. Erre van a SOCIAL oldal, ahol világszerte egyedülálló közösségi vásárlás zajlik. A termékek árát itt együtt dobjuk össze, és végül egy szerencsés megveheti a kinézett tételt az általa betett összegért cserébe. Így mindenki maga dönthet az árról. A többiek sem veszítenek, mert itt mindenki csak és kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel vehet részt. Ilyet szerezhetsz saját feltöltéssel, vagy pedig a STORE-ban vásárolva. Ahogy említettük, egy karton Absolute Live után például 3 dollár is járhat ilyen formában, és a minimum beugró minden termék esetében 1 dollár közösségi vásárlás során. Ha nem volt szerencséd, a pénzednek csupán a közösségi funkciója veszik el, és az sima levásárolható kedvezménnyé válik. Ezzel tudod aztán csökkenteni a STORE-oldalon a termékek díját, például az Absolute Live-ét is.

A SOCIAL oldalon számos kiváló sporttermék ára dobható közösen össze, például a Biotech Diet Pack vagy a Scitec MassBuilder Set értendkiegészítő csomagoké, az E-ST STILUS 29” biciklié vagy akár a 160 dollár értékű InterSport utalványé is. Döntsd el, mire van szükséged, és szállj be a kapott ingyenes kredittel! Ha szerencséd van, ezek bármelyikét megszerezheted az Absolute Live mellé, gyakorlatilag ajándékba.

Kezd hát el az alapoknál az edzést és a vásárlást is, majd lépj magasabb szintre! Oszd meg a termékeket közösségi oldalaidon és hívj meg minél több barátot a közösségi vásárlásba!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #AbsoluteLive #Scitec #Biotech #InterSport