You are currently viewing Absolute Live italok szenzációs kedvezménnyel!

Absolute Live italok szenzációs kedvezménnyel!

Magasabb szintre kapcsolnál az edzésben, esetleg most vágnál bele a nagy átalakulásba? Akkor az egyik legfontosabb, amire szükséged van, az a megfelelő kiegészítő, amivel nemcsak a zsírégetés vagy izomnövelés megy majd jobban, de kellő energiát is biztosít ahhoz, hogy bírd a gyűrődést. Az Absolute Live termékcsalád minderről gondoskodik, és még finom is! Nagy szerencséd van, mert három ízben is elérhetővé vált a STORE oldalon, ahol nemcsak az italt szerezheted be, de életed vásárlási lehetőségét is megkapod mellé. Az első dolgod kiválasztani a számodra legjobban passzoló ízt:

  • Absolute Live L-Keratin: Hatóanyagainak köszönhetően az energiaszinted növekedni fog, így még többet tudsz majd edzeni. 
  • Absolute Live Collagen: Az italban lévő C-vitamin hozzájárul a porcok állapotának fenntartásához és az egészségesebb életmódhoz.
  • Absolute Live Fat Burner: Magas hatóanyag-tartalommal segít a zsírégetésben, a fogyás elősegítésében, a sportteljesítmény fokozásában vagy az izomépítésben.

A három Absolute Live ital bármelyike megszerezhető 6 darabos kiszerelésben a STORE-ban. 15 dollár egy karton ára, ám ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, ebből akár 3 dollárt is lehúzhatsz. A termék adatlapján megadhatod, hogy mennyi kedvezményt akarsz beváltani, és mennyi kreditet szeretnél kapni utána. Merthogy ha itt veszed meg, az adott értékesítő partner közösségi kreditet is ad az ital mellé. Maximum 3 Indollar szerezhető egy karton Absolute Live-val, de dönthetsz úgy is, hogy például csak 2 dollárt kérsz, 1 dollár kedvezményt pedig beváltasz az ár csökkentésére. 

Ezekbe a termékekbe szállj be a kapott kredittel!

Ha szeretnéd még magasabb szintre emelni az edzést, méghozzá a legjobb áron, akkor a vásárlást is magasabb szinten kell űznöd. Erre van a SOCIAL oldal, ahol világszerte egyedülálló közösségi vásárlás zajlik. A termékek árát itt együtt dobjuk össze, és végül egy szerencsés megveheti a kinézett tételt az általa betett összegért cserébe. Így mindenki maga dönthet az árról. A többiek sem veszítenek, mert itt mindenki csak és kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel vehet részt. Ilyet szerezhetsz saját feltöltéssel, vagy pedig a STORE-ban vásárolva. Ahogy említettük, egy karton Absolute Live után például 3 dollár is járhat ilyen formában, és a minimum beugró minden termék esetében 1 dollár közösségi vásárlás során. Ha nem volt szerencséd, a pénzednek csupán a közösségi funkciója veszik el, és az sima levásárolható kedvezménnyé válik. Ezzel tudod aztán csökkenteni a STORE-oldalon a termékek díját, például az Absolute Live-ét is.

A SOCIAL oldalon számos kiváló sporttermék ára dobható közösen össze, például a Biotech Diet Pack vagy a Scitec MassBuilder Set értendkiegészítő csomagoké, az E-ST STILUS 29” biciklié vagy akár a 160 dollár értékű InterSport utalványé is. Döntsd el, mire van szükséged, és szállj be a kapott ingyenes kredittel! Ha szerencséd van, ezek bármelyikét megszerezheted az Absolute Live mellé, gyakorlatilag ajándékba.

Kezd hát el az alapoknál az edzést és a vásárlást is, majd lépj magasabb szintre! Oszd meg a termékeket közösségi oldalaidon és hívj meg minél több barátot a közösségi vásárlásba!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #AbsoluteLive #Scitec #Biotech #InterSport

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Gerike
Gerike
6 hónapja

Jó ez a cucc?

Frank
Frank
Reply to  Gerike
6 hónapja

Nekem kifejezetten bejön az íze.

Rue
Rue
Reply to  Frank
6 hónapja

Nekem is, főleg a kollagénes.

Simon Says
Simon Says
6 hónapja

Ilyet szoktam venni, lehet beruházok a nagyobb kiszerelésre, ha már úgyis jár vele a kredit.

JB89
JB89
6 hónapja

Jó sok újdonság kerül fel mostanság Store-ba. 🙂

Bomber Jack
Bomber Jack
Reply to  JB89
6 hónapja

Igen, Hell-ből is van már egy csomó verzió.

Kronos
Kronos
Reply to  Bomber Jack
6 hónapja

Arra én már le is csaptam. 🙂

Jade
Jade
6 hónapja

Szeretem az Absolute Live cuccokat. 🙂

Erős Pista
Erős Pista
6 hónapja

Be is váltok asszem néhány összegyűlt kedvezményt erre is, meg a Hell pakkra is.

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Erős Pista
6 hónapja

Én majd a Nutellára 😀

Erős Pista
Erős Pista
Reply to  Cagliostro
6 hónapja

Az se rossz igen. 😀 Bár én arra inkább a Social oldalon pályázok.

Lexi
Lexi
Reply to  Cagliostro
6 hónapja

Milyen edzés lesz abból? 😀

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Lexi
6 hónapja

Az a csaló napra lesz XD

Lexi
Lexi
Reply to  Cagliostro
6 hónapja

XD

Rebel Moon
Rebel Moon
6 hónapja

Ilyen fasza étrendkiegészítő pakkokat lehetne még feltenni a Socialbe is.

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
6 hónapja

Na ez jól hangzik. 🙂