A Twitter Blue árából sokkal többet is kihozhatunk

Nov 16, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

Mióta Elon Musk felvásárolta a Twittert, a sajtó az új vezető drasztikus döntéseitől volt hangos. Musk ma azt is bejelentette, hogy a kialakult káosz ellenére továbbra sem tesz le a Twitter Blue ötletéről, azaz a havi 8 dollárért megszerezhető, hitelesítő jelvényt tartalmazó tagság bevezetésétől. 

De mi, Közösségi Vásárlók tudjuk, hogy 8 dollárból jóval többet is szerezhetünk egy hitelesítő pecsétnél. Akár egy 800 dolláros Apple Watch Series 8-t is hazavihetünk, de ha elegen vagyunk, a több százezer dolláros álomautó vagy luxusnyaralás is a miénk lehet. Akinek pedig az adott körben nincs szerencséje, a betett pénzét kedvezményként úgyis visszakapja. 

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

Since Elon Musk bought Twitter, the press can barely keep up with the new leaders drastic announcements. Today, Musk declared that despite all the chaos it caused, he refuses to let the Twitter Blue idea go, which is a monthly subscription available for $8/month, including a verification badge.

As Social Shoppers, we know very well, that we can get much more for $8 than a badge. Like a brand new Apple Watch Series 8 that cost $800 elsewhere. But if our community is big enough, our 100.000 dollar dream car or vacation is available as well. And of course, those, who were not the lucky ones selected in one round, they get all their money back as discount.

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments