A tökéletes Super Mario élmény $1-ért a Tiéd lehet

Apr 14, 2023 | 16 comments

Szó szerint felrobbantotta a kasszákat az Illumination és a Nintendo közös filmje, a Super Mario Bros.: A film, mely a rosszemlékű 93-as feldolgozás után végre méltó adaptációja lett a kultikus game-nek. A produkció nem kevesebb, mint 146 millió dolláros nyitóhétvégét produkált, és jó eséllyel akár minden idők legjövedelmezőbb videojáték-feldolgozása lehet.

A siker több dolognak köszönhető, de elsősorban nyilván annak, hogy a készítők hűek maradtak az alapanyaghoz és egy igazi nosztalgiabombát dobtak le a játékosokra. Te láttad már a filmet? Ha nem, itt a remek alkalom, hogy a Cinema City mozik egyikében megnézd a neked tetsző áron. Inkább kivárnád az streaminges megjelenést? Ebben az esetben egy Samsung QLED 65” okostévével még jobb lehet az élmény, melyet közösségi vásárlóként akár 350 Ft-ért is megvehetsz. Na és persze ha már rendesen elkapott a Super Mario-őrület, és ismét gyűjtögetnéd az érméket Marioval és Luigivel, érdemes beszállnod a Nintendo Switch Oledbe is. Az ár 67%-a már összegyűlt, további 9 nap maradt fedezni a maradékot. Ha most beszállsz, akár 99%-kal olcsóbban is hazaviheted!

Minden, ami a tökéletes Super Mario élményhez kell, $1-ért!

Az indollárt is gyűjtsd, ne csak az érméket!

Bármelyik termékbe is szállsz be, a minimum beugró minden esetben 1 dollár, vagyis nagyjából 350 Ft, és maximum a célár 10%-áig növelheted azt. Minél többet szánsz rá, annál nagyobb esélyed lesz megszerezni. A teljes díjat a közösség dobja össze, végül pedig a rendszer egy szerencsést sorsol ki, aki megveheti a Cinema City páros belépőt, a Samsung QLED 65” okostévét a Nintendo Switch-et vagy bármi mást abból a több száz luxustermékből, amelyeket a legnagyobb világmárkák és üzletek kínálnak fel közösségi vásárlásra. Ha kitartó vagy, idővel mindhárom a Tiéd lehet akár 350 Ft-ért is.

Mi van akkor, ha nem Te vagy a szerencsés? Ebben az esetben sem veszítesz semmit. Egyedül csak a pénzed közösségi funkciója veszik el, és azt levásárolható kedvezményként kapod vissza. Ez utána az egyéni vásárlásnak helyet adó STORE oldali egyenlegeden gyűlik majd, akárcsak az érmék a Super Marioban. Itt is számos kiváló termékből válogathatsz, a visszakapott kedvezményeid beváltásával pedig verhetetlen árakon juthatsz hozzá például egy TB Recon Xbox kontrollerhez, egy JBL GO 3-hoz vagy épp egy ZEWA Deluxe csomaghoz. Ami még ennél is jobb, hogy ha úgy döntesz, nem váltasz be ezekre kedvezményt, vagy épp nem rendelkezel vele egyáltalán, akkor az itt listázó világmárkák a vásárlásod után ingyenes beugrót, úgynevezett indollárt adományoznak neked a közösségi vásárlásaidhoz. Ezt is érdemes gyűjteni, hiszen ezáltal lehetőséged van teljesen ingyen megvenni például a Nintendo Switchet, melyet így lényegében ajándékba kapsz a JBL-től vagy a Zewától.

Kedvezményeket is gyűjts, ne csak érméket!

Szóval, neked megér 350 Ft-ot egy Nintendo Switch, egy Samsung QLED 65” okostévé vagy egy páros belépő a Cinema City-be? Ha igen, szállj be most, és oszd is meg a kiszemelt terméket saját közösségi oldalaidon, hogy minél több ismerősöd csatlakozhasson be! Az új regisztrálók az első feltöltésük után ingyenes beugróval gazdagodnak.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #SuperMario #Nintendo #Samsung #CinemaCity

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
16 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Nagyon jó film, a gyerekek is élvezték nagyon. 🙂

Roxanne
Roxanne
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Mi is imádtuk. 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Bízom benne, hogy a Switch még a héten össze fog gyűlni.

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Sajnos eredeti nyelven nem nagyon játsszák, pedig Chris Pratt zseniális Mario!

Dante
Dante
1 month ago

Mindegyikben benne vagyok, de a Switchez fűzök most nagy reményeket leginkább. 😀

JB89
JB89
1 month ago

Toljuk is akkor azt a Switchet!

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago
Reply to  JB89

5 dolcsival már benne.

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Párszor már megosztottam a Switchet, remélem meglesz lassan.

Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago

CinemaCity giftcard pont tegnap v tegnapelőtt gyűlt össze asszem. 🙂

Simon Says
Simon Says
1 month ago
Reply to  Bomber Jack

Az rendszeresen össze szokott jönni, nagyon pörög mindig.

Bp23
Bp23
1 month ago

Nosztalgikus az igaz, de annyira nem nagy szám szerintem.

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Jó volt!

Rex
Rex
1 month ago

Nem is tudtam hogy már kijött ez a film. :O

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Beszállva, megosztva mindhárom.

Gerike
Gerike
1 month ago

Switchben benne.

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Benne, gyertek gyertek