A PS VR2-re már a megjelenés előtt lecsaphatsz

Feb 1, 2023 | 8 comments

Február 22-én kerül a boltok polcaira a virtuális valóság teljesen új dimenzióját kínáló PlayStation VR2, mely 3D hangtechnológiával, intelligens szemkövetéssel és 110 fokos látómezővel minden korábbinál lenyűgözőbb és élethűbb játékélményt biztosít.

Igen, tudjuk, hogy addig még három hosszú hetet kell kibírni, de ha addig a SocialStore platformon veszed meg, az elsők között veheted kézbe a megjelenés után. Miért nem csapsz le rá már most rögtön akkor? Talán az ár a gond? Úgy érzed, a jelenlegi gazdasági helyzetben és különösen az ünnepi szezon után nem engedheted meg magadnak, ezért inkább vársz és gyűjtögetsz? Van egy jó hírünk: itt ez egyáltalán nem kell, hogy aggasszon, hiszen a Tiéd lehet már 90%-kal olcsóbban.

110 megosztás kell csak hozzá!

Na persze ez nem azt jelenti, hogy pontosan ennyiért viheted, de ez a maximum, amennyivel be tudsz szállni. A VR2 célára 1090 dollár, azaz körülbelül 400.000 Ft. Mindenki ennek 10%-át dobhatja be legfeljebb a közösbe, azaz 40.000 Ft-ot. Ha megér neked ennyit, az azért jó, mert ezzel megsokszorozod az esélyeidet arra, hogy Te vehesd meg, másrészt még így is olyan áron juthattál hozzá, aminél olcsóbbat országszerte, sőt világszerte sem találhatsz. Ez tehát a maximum beugró, a minimum pedig 1 dollár, vagyis körülbelül 370 Ft, melyet óránként van lehetőséged ugyanennyivel növelni.

Mi kell még ahhoz, hogy összegyűljön az ár? Elsősorban Te és a többi közösségi vásárló. Ha azt szeretnétek, hogy minél több VR2-es keljen el a megjelenés napjáig, akkor osszátok meg a terméket a Termékmegosztás funkcióval bármilyen közösségi média-oldalon, trendi megjelenéssel. Barátaitok és ismerőseitek így egy egyszerű koppintással be tudnak szállni a megvételbe, az új regisztrálók ráadásul ingyenes feltöltést kapnak. Ha sikerül behúzni 110 olyan havert, akinek megér 10 dollárt, már össze is gyűlt az ár. Ha ennél is olcsóbban vinnéd, mondjuk csak 1 dollárért, akkor több emberre lesz szükséged, összesen 1090 felhasználó szállhat be ennyivel. Meghívót célzottan is tudsz kiküldeni a Profilom menüből, toborozni a sok ezer közösségi vásárló közül pedig a Space csevegőben tudsz.

Kérd ajándékba a Sonytól!

Mi van akkor, ha összegyűlt az ár, de a rendszer nem téged sorsol ki arra, hogy megvehesd? Buktad a teljes összeget? Épp ellenkezőleg, itt ugyanis azt a Sony hiánytalanul visszaadja neked úgynevezett közösségi kedvezményként, amit a STORE oldalon költhetsz el, és így verhetetlen árakon vásárolhatsz több száz partnermárkától és üzlettől. A PS témánál maradva a DualSense Midnight kontroller például már 76 dollárért, azaz körülbelül 28.000 Ft-ért vihető. Mondunk azonban még ennél is jobbat. Ha itt kezded a vásárlást, és nem váltod be visszakapott kedvezményeidet, akkor ennek a terméknek a megvétele után a Sony 4 dollárnyi közösségi kreditet avagy indollárt ad a zsebedbe, amit bedobhatsz bármelyik közösségi vásárlásba, így a VR2 megvételébe is. Ha szerencséd van és te viszed, akkor szó szerint a Sony hívott meg téged legújabb termékére.

Szóval, mire vársz még? Szállj be már most és vidd hírét a 90%-kal olcsóbban megvehető VR2-nek! Ha pedig tudsz még ennél is jobb vásárlási lehetőséget mondani, ne tarsd magadban, írd meg itt kommentben!

Közösségi vásárlásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Sony @PlayStation #VR2

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
8 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jocó
Jocó
1 month ago

Nekem jó a ps5 is 😀

Rákoczi
Rákoczi
1 month ago

Volt 1es is? :O

RoboRobi
RoboRobi
1 month ago

Tényleg a teljes ár a legnagyobb gyengepontja…

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Nem lesz ez egy nagy durranás szerintem. A controllerre viszont gyertek be ti is, mert nem akarok érte annyit adni 😅 van olyan gomb is, h elutasítod🤣🤣

JB89
JB89
1 month ago
Reply to  Pig Benis

Az engem is jobban érdekelne. 😀

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago
Reply to  JB89

Dobjuk akkor össze 😎

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Hát remélem h 3 hét alatt legalább egyszer összejön.

Rue
Rue
1 month ago

Benne, megosztva. Nagyon akarom! 😀