A PlayStation 5-re a Sony hívhat meg

Apr 10, 2023 | 5 comments

Miért nem veszel egy Sony DualSense Midnight kontrollert? Túl drága, és konzolod sincs hozzá? A SocialStore mindkettőre megoldást kínál. Örömmel jelentjük, hogy a Sony is azon márkák táborát erősíti, amelyek a Store-oldalon a legjobb megoldással és legolcsóbb árral jelennek meg.

A kontrollert akár 26.000 Ft-ért is megveheted, ha van gyűjtött közössége kedvezményed, és beváltanád azt. Mivel itt kiszállítási díj sincs, ennél jobb árat garantáltan nem fogsz találni hozzá. Ha nincs kedvezményed, vagy nem akarod beváltani azt, akkor viszont a Sony maga ajándékoz neked 4 dollárnyi közösségi kreditet, amivel beszállhatsz bármelyik futó vásárlásba.

Ingyenes PlayStation 5 konzolodat a Sony állhatja! 

Kontrolleredhez csapj hozzá egy ingyenes PS5-öt is!

Ha például ki szeretnéd egészíteni a szettet egy vadiúj PlayStation 5-tel, akkor rögtön be is dobhatod a minimum 1 dolláros beugródat a termékbe a Social oldalon. Azzal, ha óránként emeled a betett összeget vagy hagyod, hogy az Autio-in funkció ezt megtegye helyetted, és mind a 4 dollárt beteszed, durván növeled az esélyeidet. Ha szerencséd van, a konzolra maga a Sony hívott meg.

Ha pedig már ezt megtetted, gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg a konzolt Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is kapnak az első feltöltésük után.

Nem te vitted? Sebaj, a pénz visszajár!

Mi van akkor, ha nem te viheted a konzolt? Nos, mivel a 4 dollárnyi beugrót amúgy is bónuszként kaptad, mondhatnád, hogy ez nem igazi veszteség, ha elbukod. Igen ám, csak a Közösségi Vásárlás nem így működik, itt ugyanis a nyeretlen beugró mindig visszajár, akkor is, ha azt ajándékba kaptad! Maga a Sony írja ismét jóvá neked az összeget, amit 100%-ban levásárolhatsz a Store-ban a több száz platform-partner remek áras termékein, amelyek után ismét bónusz közösségi kredit jár.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Sony #PlayStation #DualSense

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
5 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Simon Says
Simon Says
1 month ago

Ha már hetente összejön egy Xbox, egy PS5-öt is illene összedobni. 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago

Switch is közben 60% fölé ment!!!

Rex
Rex
1 month ago

Jól néz ki!

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Ilyenem már van! De a PS5-ben benne.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Jó cucc!