You are currently viewing A OnePlus Open már elérhető a Social oldalon

A OnePlus Open már elérhető a Social oldalon

Végre közösségi vásárlással is megszerezheted a OnePlus Opent, azaz a OnePlus első összehajtható telefonját. A készülék gyönyörű 7,83 hüvelykes Super Fluid AMOLED kijelzőjével, villámgyors töltésével, nagyszerű hármas kamerájával és elképesztően zökkenőmentes teljesítményével tökéletes segítséget nyújt mindennapjaid során.

Mennyi ennek a telefonnak az ára? Nem kevesebb, mint 730.990 Ft, ha hagyományos üzletben vagy webshopban vásárolod meg. Igen, jól olvasod, több mint hétszázezret kell kifizetnie annak, aki szeretne egy OnePlus Opent. Vagy mégsem? Szerencsére ennek töredékéért is a Tiéd lehet, hiszen a OnePlus is azon márkák táborát erősíti, amelyek bizonyos termékei közösségi vásárlással is megszerezhetők, köztük ez a telefon is. Így tehát a szabály szerinti minimum 1 dollárral (körülbelül 360 Ft) már bárki beszállhat, és ennyiért lehetősége is van elvinni a készüléket. Óránként ugyanennyivel növelhető a betett összeg, egészen a SocialStore-ban meghatározott 3200 dolláros célár 10%-áig, azaz 320 dollárig (körülbelül 117.000 Ft).

Akár már 3600 Ft-ért is a Tiéd lehet!

Ha neked ennyit is megér, és ismersz 9 olyan barátot, aki szintén rászánná ugyanezt az összeget, akkor már együtt össze is dobtátok az árat, és egyikőtök garantáltan elviszi. Ha hozzád hasonlóan ők is mind megosztják a terméket a Termékmegosztás funkcióval közösségi oldalaikon, és további ismerősöket hívnak meg, akkor még olcsóbban a Tiéd lehet. 50 érdeklődő esetén mindenkinek elég csak 23.000 Ft-ot bedobnia, 100 felhasználó esetén 12.000-et, 200 közösségi vásárlóval pedig 5.800 Ft-os beugrókkal is hamar összegyűlik az ár. De ha Te maradnál a 360-as indulónál, annyiért is viheted, viszont akkor még több emberre lesz szükséged. Toborozni a Space csevegőben is tudsz a több ezer közösségi vásárló közül.

A legjobb rész pedig most jön: veszíteni senki sem fog. Egyvalaki veszíti csak el ténylegesen a pénzét, méghozzá az, akit a rendszer kisorsol, és így megveheti a terméket az általa bedobott összegért cserébe. A többiek pénze csak a közösségi funkcióját veszíti el, és így jól ismert levásárolható kedvezménnyé válik, melyet a STORE oldalon tudnak beváltani, ahol több száz világmárka és üzlet kínál kiváló termékeket remek áron, kiszállítási költség nélkül és ajándék közösségi kredittel, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz.

Neked mennyit ér meg a OnePlus Open? Szállj be már most, és dobjuk össze együtt. Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #OnePlus