A Joy-napok már nem elegendők?

May 18, 2023 | 25 comments

Alig egy hónappal a Glamour-napok után ismét nagy bolti rohamra készülhetünk, és akciós kuponokkal felfegyverkezett vásárlók hadaival küzdhetünk meg kedvenc termékeinkért a Libri, a Penny, a Hervis, a Media Markt és még több tucat egyéb üzletben. Úgy van, a mai nappal elkezdődtek a tavaszi Joy-napok, melyek négy napon át segítenek megúszni a magas árakat. A magazin mellékleteként kiadott kuponok átlagosan 10-20-30%-os kedvezményt tesznek elérhetővé, de van olyan is, amivel akár 60%-ot is lehúzhatunk az költségeinkből.

A Joy-napok a hagyományos kuponos vásárlás non plus ultrájának mondható, ami nyilván nem véletlenül csak egy hosszú hétvégén át tart. Egy üzlet sem engedheti meg, hogy ilyen engedményeket kínáljon huzamosabb ideig, és persze a legtöbben ilyenkor is kénytelenek 20-25%-nál meghúzni a határt. A kuponozás amúgy is egy trükkös műfaj, könnyű beleesni annak különféle csapdáiba. Van például, hogy csak bizonyos összeg elköltése után válthatjuk be a kedvezményt, és így rá vagyunk kényszerítve, hogy olyasmit vegyünk meg, amit nem is szerettünk volna. Ezzel a megspórolt összeg már kárba is veszett. Máskor meg, ha online üzletben váltjuk be a kupont, a kiszállítási díjon könnyen behozhatjuk az így nyert előnyt.

Minden és még sokkal több: ezt kínálja a SocialStore

A SocialStore, avagy a Közösségi Áruház egy olyan új közösségi platform, amelynek létrehozásával mind az itt jelen lévő vásárlók, mind az itt értékesítő eladók kiszakadhatnak azok közül a korlátok közül, amelyeket például a kuponok szabnak meg. Miért is? Mutatjuk!

  • A kedvezmény bármekkora lehet: A koncepció lényege, hogy a luxuscikkek árát, ami lehet mondjuk egy CH Good Girl parfüm, egy Michael Kors Voyager táska vagy akár egy Tesla Model 3 is, a közösség együtt dobja össze minimum 1 dolláros (körülbelül 350 Ft) beugrókkal. Mindenki annyit tesz be a közösbe, amennyit szeretne. Egy szerencsés kiválasztott végül elviszi a terméket, a többiek pénze pedig levásárolható kedvezménnyé válik. Mivel a díj sok kicsi sokra megy alapon gyűlik, és mindenki maga dönti el, mennyivel száll be, mindenki maga dönt arról is, mekkora kedvezménnyel akar vásárolni. Ez így lehet 90, de akár 99% is.
  • Az év minden napján shoppingolhatunk a nekünk tetsző áron: A Joy-napokkal ellentétben ezek az ajánlatok nem csak egy hosszú hétvégén át tartanak ki, hanem bármikor, a nap 24 órájában elérhetőek. Ráadásul a kiszállítás is mindig ingyenes.
  • Kupon helyett ingyenes beugró az üzletektől: A Közösségi Áruház kettős felépítésű app, Social, illetve Store oldalból tevődik össze. Előbbin zajlik a fentebb említett közösségi vásárlás, míg a Store az a hely, ahol fel tudod használni azt az összeget, amivel benne voltál egy közös finanszírozásban, de nem téged választott ki a rendszer arra, hogy megszerezd a terméket. Ezt a pénzt itt hiánytalanul elköltheted bármilyen kisebb (pl. egy Parodontax fogkrémcsomag) vagy akár egy nagyobb értékű (pl. LG UHD monitor) cuccon. Ugyanakkor nem ez az egyetlen funkciója a Store-nak. Az itt értékesítő üzletek, ha tőlük veszel meg valamit, és nem használod fel visszakapott kedvezményeidet, akkor ingyenes beugróval ajándékoznak meg téged, úgynevezett indollárral, amivel be tudsz szállni bármelyik közösségi vásárlásba. Ennek összege a megvett árucikk értéke és az azt értékesítő márka szerint változó lehet. Van, ami után 1, míg más után 200 indollár jár. Minél többel szállsz be egy adott körben, annál nagyobb eséllyel landolhat nálad a kinézett iPhone, táska vagy kétszemélyes luxusnyaralás. Az üzletek tehát itt nem megszabott százalékos kupont adnak neked, hanem egyedülálló lehetőséget arra, hogy ingyenesen szerezd meg álmaid termékeit.

Szóval, ha úgy érzed, a Joy-napi kedvezmények már nem elegendőek a számodra, akkor kezdj el aktívan közösségi vásárolni, és dobjuk össze együtt azt, amit szeretnél. Veszíteni nem tudsz, mert ha nincs szerencséd, a pénz mindig visszajár.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Joy #MichaelKors #CH #Tesla

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
25 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lexi
Lexi
20 days ago

Kuponok bekészítve 😀

Pixie
Pixie
20 days ago
Reply to  Lexi

Nálam is. Rossmann vigyázz. 😀

JJJameson
JJJameson
20 days ago
Reply to  Pixie

👍

Cagliostro
Cagliostro
20 days ago

Ilyen lehetőségek mellett a hagyományos kupon tényleg nem annyira nagy szám már, legyen akármekkora a kedvezmény mértéke. Annyi, hogy több aktív vásárló kéne, hogy gyorsabban pörögjenek a cuccok.

JB89
JB89
20 days ago
Reply to  Cagliostro

Pontosan. Mert amúgy mikor összejön valami, az mindig ilyen 95-99% kedvezménnyel megy el.

Rue
Rue
20 days ago
Reply to  JB89

Jaja Xboxok, Switchek következetesen 97% feletti kedvezménnyel mentek el eddig.

Dante
Dante
20 days ago
Reply to  JB89

Így hogy most már max 10%-kal szállsz be, nem is igazán lehet ez alá menni.

JB89
JB89
20 days ago
Reply to  Dante

Igaz.

Ruby
Ruby
20 days ago

Joy-napok tavasszal és ősszel is vannak, ugye?

Harley Quinn
Harley Quinn
20 days ago
Reply to  Ruby

Igen. Glamour-napok is ugyanígy.

Lady M
Lady M
20 days ago

Mi már nagyban készülünk rá.

Roxanne
Roxanne
20 days ago
Reply to  Lady M

Mi is. 🙂

Blake
Blake
20 days ago

Az MK Voyager táskában benne lennél. Még valaki?

Lana Lang
Lana Lang
20 days ago
Reply to  Blake

Én igen. Nyomjuk!

Kendra K
Kendra K
20 days ago
Reply to  Blake

Én is!

Nóri
Nóri
20 days ago

Megyünk!

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
20 days ago

Ez most van? El is felejtettem.

Lana Turner
Lana Turner
20 days ago

21-ig.

Bp23
Bp23
20 days ago

Előre félek a rohamtól.

Simon Says
Simon Says
20 days ago
Reply to  Bp23

Glamour-napokon voltunk, nem volt annyira vészek mint vártam.

Huntress
Huntress
20 days ago

Meddig tart?

Lana Turner
Lana Turner
20 days ago
Reply to  Huntress

18-tól 21-ig.

Huntress
Huntress
20 days ago
Reply to  Lana Turner

Köszi!

Ultraviolet
Ultraviolet
20 days ago

Nem szeretem a kuponokat. Többnyire átvernek.

Antal Virág
Antal Virág
20 days ago

Megyünk!