You are currently viewing A HELL energiaitalod mellé is kérhetsz ASUS Vivobookot

A HELL energiaitalod mellé is kérhetsz ASUS Vivobookot

Ugye tudod, hogy SocialStore-tagként egyszerre két áruházba is bejárásod van (Social és Store)? Naná hogy tudod, hisz közösségi vásárló vagy. Ugye az vagy? Miért is ne lennél? Miért is ne akarnád világszerte a legolcsóbban megszerezni azokat a luxuscikkeket, amelyeket máshol talán teljesen elérhetetlennek gondolnál?

A közösségi vásárlás ugyanakkor nem csupán az elképesztő vásárlási eredményekről szól, hanem egyben egy olyan izgalmas közösségi, játékos élményt is kínál, amihez hasonlót nem találsz sehol máshol. Itt ugyanis nem csak vásárolsz, hanem vásárlási versenyekben veszel részt, közösségi kedvezményeket szerezhetsz és válthatsz be úgy, hogy a lehető legjobban jöjj ki a költéseidből. A közösségi kedvezmény, azaz az Indollar az egyetlen olyan valuta, ami közösségi vásárlásra használható a Social oldalon. Az itt listázott termékek árát együtt dobjuk össze, 1-1 dolláros beszálló összegekkel. Óránként mindenki maximum 1 dollárt adhat hozzá a saját betétéhez. Sok kicsi sokra megy alapon gyűlik a célár, minél többet dobsz be, annál jobb esélyeid lesznek végül kiválasztásra kerülni. Mi történik abban az esetben, ha te vagy a szerencsés? Akkor megkapod a lehetőséget, hogy a betett összegedért cserébe megvedd a terméket, akár 10 dollárért (körülbelül 3700 Ft) is, ha annyival szálltál be. Mire költenél el ennyit szívesen? Egy vödör Nutellára, egy ASUS Vivobookra vagy akár egy kétszemélyes nyaralásra a Seychelle-szigeteken? A szenzáció a dologban, hogy ezek mindegyikének az ára 1 dolláros egységekre van itt lebontva, így az a szokatlan helyzet áll elő, hogy a SocialStore közösségi platform az egyetlen olyan felület a világon, ahol ezek ugyanazon az áron is megszerezhetők.

Kérj ajándék feltöltést vagy váltsd be kedvezményeidet!

A közösségi vásárlásban tehát egyszerre van meg az elképesztő vásárlási eredmény lehetősége, az izgalom, hogy vajon sikerül-e az adott körben kiválasztásra kerülnünk, valamint a játékosság, hiszen a többiekkel együtt, akár csapatot alkotva tesszük hozzá a magunkét ahhoz, hogy sikeres legyen a vásárlás. Ami viszont hiányzik a képletből, az a kockázat, ami az Indollar egyedi funkcióinak köszönhető. Nem véletlen, hogy itt csak és kizárólag ezzel a SocialStore által védett innovációval lehet beszállni a közös finanszírozásba. Ez a valuta úgy működik ugyanis, hogy ha nem volt szerencsénk, azaz nem minket választott a rendszer, akkor a betett pénznek elveszítjük ugyan a közösségi funkcióját (azaz közösségi vásárlásra többé nem használhatjuk azt), maga az összeg viszont megmarad, csak épp levásárolható kedvezmény formájában. Ezt szabadon be tudjuk váltani utána, és itt jön a képbe a Store-oldal. A dolog ugyanakkor visszafelé is működik: ha ugyanis eleve a Store-ban kezdjük a vásárlást és nem váltunk be kedvezményt az itt megvett termékekre, akkor ajándék Indollart kapunk a vásárlás mellé. Minden terméknél fel van tüntetve, pontosan mennyit, illetve mindegyiknél van lehetőségünk megadni, hogy a meghatározott limiten belül mennyi bónusz Indollart kérünk, illetve mennyi kedvezményt váltunk be.

Vegyünk például egy teljesen hétköznapi terméket a Store-ben, mint amilyen a kartonos HELL. Ha te is rendszeres energiaital-fogyasztó vagy, akkor valószínűleg nálad is el fog fogyni 24 doboz viszonylag hamar. Még választhatsz is például az A.I. és a Zero verziók között. Elmehetsz a közeli boltba is ugyanezért a kartonért, viszont azzal garantáltan veszítesz, hiszen ott nem kapsz mellé 3 dollár értékű Indollar-feltöltést, mint itt. Ha pedig volt már pár sikertelen közösségi vásárlásod, akkor ugyanennyivel tudod csökkenteni az árát. A kapott Indollarokkal beszállhatsz például egy ASUS Vivobook összedobásába, amit nemrég egy szerencsés vásárló mindössze 4 dollárért, vagyis körülbelül 1500 Ft-ért vett meg. Ha ez összejött, akkor ugyanígy összejöhet a 3 dolláros vételár is simán. Így pedig arra is teljesen jó esélyed nyílik, hogy csak a HELL-ed mellé kapott bónuszból vedd meg a vivobookot, azaz teljesen ingyen. Na mit szólsz, érdemes lehet megpróbálni?

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #ASUS