You are currently viewing A harmadik PS5 ára gyűlt össze Rekálnál

A harmadik PS5 ára gyűlt össze Rekálnál

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Rekál követői továbbra is imádják a PlayStation 5-öt, hiszen már a harmadik konzol árát gyűjtötték össze sikeresen, mióta megalakult az influenszer saját vásárlói csapata. Ezúttal ráadásul az ismert videós éppen élőzött, amikor meglett a célár 100%-a, a PS új gazdája pedig több mint 95%-kal olcsóbban szerezhette meg azt. Egész pontosan 44 dollárral, vagyis nagyjából 16.000 Ft-tal járult hozzá a közös vásárlás sikeréhez. Ezzel ugyan nem sikerül beelőznie a korábbi kettő, közösségi vásárlással szerzett PS5 tulajdonosát, akik 22, illetve 10 dollárért vehették meg a terméket, így is világrekordot sikerült felállítania, hiszen ilyen alacsony áron garantáltan nem vett aznap senki egy komplett konzolt sehol a világon.

A célár ezúttal is bőven a kijelölt lejárati időn belül gyűlt össze, sőt, úgy tűnik, egyre rövidebb idő alatt sikerül összedobni a PS5-öket a csapatnak, ami egyben Rekál fő kijelölt célterméke. Ez nyilván nem meglepő, hiszen az influenszer vásárlói csapata napról napra növekszik, és egyre többen próbálják ki a vásárlásnak ezt az újgenerációs és játékos formáját, aminek hála bárki eldöntheti mennyit ad álmai luxuscikkeiért. Kockázat közben nincs, hiszen a levásárolható közösségi kedvezménnyel (Indollar) történő vásárlásnak hála az, akinek nem volt szerencséje – azaz nem ő kapta meg véletlenszerű kiválasztással a vásárlás jogát az általa betett összegért cserébe – a pénzét levásárolható kedvezményként válthatja be az appon belül, a Store nevű oldalon.

A következő PS5 összedobása már el is kezdődött!

Ezen az oldalon is folyamatosan bővül a kínálat, kedvezmények beváltásával remek áron szerezhető meg például egy Canon Pixma nyomtató, Paco Rabanne parfüm vagy akár egy 3 kilós Nutella-vödör is, mely a közösségi vásárlók nagy kedvence. Sőt, nemrég egy igazán különleges tétel is felkerült ide, a -100% jelzésű opciók közé. Visszakapott, közösségi funkcióját vesztett kedvezményeit mostantól bárki beválthatja 5, illetve 10 dollár értékű Indolar-feltöltésre, ami által ismét lehetősége nyílik tetszőleges áron megszereznie álmai termékeit, köztük a PS5-öt is.

Rekál csapata, mint írtuk, folyamatosan bővül és a következő PlayStation összedobása már el is kezdődött. Ha még nem vagy tagja a csapatának, akkor sem maradtál le semmiről, hiszen a vásárlási verseny addig folytatódik, amíg a tagok szeretnék. Ha csatlakoznál, a Social oldalon keresd meg Rekál kijelölt termékeinek egyikét (PlayStation 5, PS/X controller), és annak adatlapján nyomj a Csatlakozás gombra! Ha van olyan ismerősöd, aki még nem próbálta ki a SocialStore-t, de úgy gondolod, egy vadiúj konzol neki is megérhet mondjuk 3500 Ft-ot, továbbá Rekált is bírja, akkor most mindenképp érdemes ajánlanod neki az appot. A profilom menüből meghívót is kiküldhetsz, melyen keresztük regisztrálva, majd egyenlegét feltöltve meghívottad automatikusan egy 1 dollár értékű bónusz feltöltést szerez, ahogyan Te is. Regisztráció során a rekal meghívókódot is használhatja, amivel szintén együtt jár egy ajándék Indollar az első feltöltés után.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #PlayStation5