You are currently viewing A fél ország erről beszél most, és Te is benne vagy!

A fél ország erről beszél most, és Te is benne vagy!

 • Post author:
 • Post category:NewsFeed

Közösségi vásárlás az új közösségi platformon, amivel egyre többször találkozhatsz a médiában és lassan mindenhol. Már a Velvet, a Világgazdaság, a Magyar Hírlap, a Blikk, az Origo és a Femcafé is kiemelten tárgyalja a témát. Nem véletlenül, hiszen amit megvalósít, azt nyugodt szívvel nevezhetjük forradalminak: az ingyenes appnak köszönhetően bárki számára elérhetővé vált a luxus, így álmaid autója, nyaralása vagy akár lakása is a Tiéd lehet tetszőleges áron. A klasszikus e-commerce-t a jól ismert közösségi finanszírozással keresztező megoldás ezzel egészen új szintre emeli az online vásárlással elérhető eredményeket. Nem meglepő hát, hogy az egyre sikeresebb magyarországi bevezetési szakaszban a vásárlási célú új közösségi platform fokozatosan válik népszerűvé a hazai piacon.

Te is vettél már olyan terméket, amire nem is igazán vágytál, csak mert amit tényleg szerettél volna, azt túl drágának érezted? A jelenlegi árnövekedés és infláció mellett ezzel határozottan nem vagy egyedül. Ha autóról, nyaralásról, ékszerekről vagy akár táskákról, kiegészítőkről van szó, a luxuskategóriát rengetegen gondolják elérhetetlennek, és a jelenlegi ismert vásárlási lehetőségekkel az is marad. Köszönhetően az Allyos – SocialStore nevű új közösségi platformnak, ez mostantól megváltozik. A legújabb iPhone 15 Pro Max, Xbox konzol, Dior táska, Tesla Model 3 vagy akár egy kétszemélyes all inclusive 5 csillagos Seychelle-szigeteki nyaralás is megszerezhető annyiért, amennyit az neked tényleg megér. Vásárolj a szíveddel, mert itt megteheted.

A világ első közösségi vásárlási platformjára ugyanúgy regisztrálhat bárki ingyenes profilt mobiljáról, mint a Facebookon vagy a TikTokon, de itt kifejezetten vásárlási szándékkal gyűlnek össze a felhasználók. A vásárlás alapja a például a Kickstarter kapcsán is jól ismert közösségi finanszírozás, viszont itt nem projekteket, hanem konkrét termékeket lehet együtt összedobni. Emellett van egy kis eBay-elem is a dologban, mivel hasonló módon, licitszerűen lehet részt venni a közösségi vásárlásokban. A minimum beszálló összeg mindig 1 dollár, ám itt a licitösszegek összeadódnak. Így, ellentétben az aukciókkal, nem a leggazdagabb, azaz nem a lemagasabban licitáló kapja a terméket akkor, amikor összegyűlt annak kitűzött ára, hanem egy véletlenszerűen kiválasztott finanszírozó résztvevő. A termék célára közben nem változik, azaz nem emelkedik.

Fontos az is, hogy a közös vásárlásokban csakis a platform egyedi innovációjával, a közösségi kedvezménnyel lehet részt venni. Ennek sajátossága az, hogy ha valakinek nem volt szerencséje a sikeresen összedobott termék megszerzésére irányuló véletlenszerű kiválasztásban, a betett összeget nem veszíti el. Ezért is nevezik ezt közösségi kedvezménynek, hiszen annak így csupán közösségi funkciója veszik el, azaz az esély a termékre. Innentől az összeg jól megszokott levásárolható kedvezmény lesz, ami minden partner termékén beváltható a platformon. Ezzel a kockázati tényező is sikeresen kiiktatásra került az elavult nyereményjátékokkal szemben.  

Mivel közösségi platformról van szó, a SocialStore-t a közössége tartja fenn és működteti, vagyis a Te aktivitásodon is múlik, sikerül-e megszerezned álmaid termékét a lehető legjobb, azaz tetszőleges áron. Ebben segítenek a platform egyedi funkciói, mint például a más közösségi oldalakról jól ismert megosztási opció, a bónusz feltöltést rejtő meghívók, és a SocialStore exkluzív belső csevegő-felülete, a Space, ahol a nap 24 órájában lehet toborozni és megbeszélni, milyen céltermékre vessék rá magukat a felhasználók együttes erővel. A vásárlók saját csapatot is létre tudnak hozni, barátaikból, ismerőseikből és a többi közösségi vásárlóból, és így együtt szállhatnak versenybe a legjobb árak eléréséért. Mindezek fényében az Allyos nem szimplán egy új és innovatív közösségi platform lesz a piacon, hanem egy egészen zseniális mozgalom. Ezért is kezdtek egyre többet erről és Rólad is beszélni.

Az „All Yours” szóösszetételről elnevezett közösségi platform nem csupán a vásárlókat, de az eladókat is segíti. Lehetőségük van jóval magasabb haszonnal értékesíteni bármit, beleértve a luxuscikkeket is, továbbá olyan vásárlói rétegekhez férhetnek hozzá, amelyekkel eddig nem kalkulálhattak. Ezen felül a napokban indul el az ismert influenszerek és tartalomgyártók VIP profil-regisztrációjának lehetősége is, azaz innentől kedvenc hírességeinket, tartalomgyártóinkat is bekövethetjük a platformon, akik így segítenek összedobni a drága termékek árát, egy csapatban.

Az Allyos – SocialStore mára közel félmilliós letöltéssel és 90.000 regisztrált felhasználóval halad a hazai piacon 1 éven belül kitűzött 2 millió aktív felhasználó elérése felé. Ezek után, a hazai üzemeltetés alapjain bővül a nemzetközi piacok és az ott kitűzött 1.5 milliárd felhasználó felé. Ennyi ember egységes bevonása erre a piactérre izgalmas és egészen új dimenziójú eredményeket fog generálni napi szinten. Ha eleged van már az állandó spórolásból, az álmok kergetéséből és a rendszeres lemondásokból, válaszd ezt az újgenerációs mozgalmat, melynek hála egy új életszínvonal esélye rajzolódik ki a számodra.

A korábban említett sajtómegjelenésekből alább kiemeltünk néhányat, melyekben még többet olvashatsz a Közösségi Vásárlás előnyeiről. Egyúttal gratulálunk, hogy már Te is a mozgalom tagja vagy!

 • Origo: „Ez az üzleti modell játékossá teszi a vásárlást, hiszen a közösség tagjai csak az ár egy pici töredékét kockáztatják egy termék megszerzéséért. Ráadásul ezt a kockázatot is eltünteti a rendszer…” – a teljes cikkért kattints ide!
 • Velvet: „Az egyik védjegye is a platformnak, hogy az eladó által kínált kedvezmény-összegnek van egy extra, közösségi funkciója is. Ezért is hívják ezt közösségi kedvezménynek.” – a teljes cikkért kattints ide!
 • Világgazdaság: „A platformon olyan cégek termékei is megvásárolhatók, mint a Tesla, Alza, CinemaCity, OMV, Sony, IKEA, Apple vagy a MediaMarkt, és eddig 400 ezer letöltés, 82 ezer regisztrált felhasználó és 750 sikeres közösségi vásárló bizonyítja a koncepció működőképességét.” – a teljes cikkért kattints ide!
 • HírTV: „15 éves nemzetközi E-commerce üzemeltetéssel a hátam mögött az üzleti élet nagyon sok problémáját és kihívását ismertem meg mind eladói, mind pedig vevői oldalról. A közösségi vásárlás minden szempontból ideális megoldás…” – a teljes cikkért kattints ide!
 • Magyar Hírlap: „Ennek a lehetőségnek a sikerét pedig jól mutatja az eddigi 400 ezer letöltés, 82 ezer regisztrált felhasználó és 750 sikeres közösségi vásárló is.” – a teljes cikkért kattints ide!
 • Blikk„A platformon vásárlási szándékkal gyűlnek a felhasználók, főleg azért, mert itt mindenki maga döntheti el az árakat, így a legjobb ár garantált. Ennek alapja a világszerte már jól ismert közösségi finanszírozás.” – a teljes cikkért kattints ide!
 • Femcafé„Itt webáruház jellegűen vannak akciós termékek, amelyeket bárki megvehet, a kiszállítás mindig ingyenes. Minden terméken van feltüntetett akciós kedvezményösszeg, amiben van egy hatalmas újítás. Mivel ez a platform csupán egy szoftver, így nem szállít, nem raktároz, az elérhető termékeket ismert gyártók, forgalmazók, áruházak listázzák.” – a teljes cikkért kattints ide!
 • Celebriti: „… annak, hogy hány olyan szerencsés lesz, aki Joe majd’ 13 dolláros 11 évvel ezelőtti belépő áránál is olcsóbban vehet Bitcoint, csak az szab korlátot, mekkora tömeg rohan a platformra.” – a teljes cikkért kattints ide!
 • szeretunkutazni: „Vásárlói szempontból az infláció és az emelkedő árak folyamatos kihívást jelentenek, de miért is kellene a többségnek egy életen át dolgozni a prémium termékekért, egy középkategóriás autóért vagy egy trópusi nyaralásért?” – a teljes cikkért kattints ide!

Az új Allyos – SocialStore közösségi app letölthető a Google Play és App Store felületekről!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #KözösségiÁruház #Blikk #Origo #Femcafé #Világgazdaság #VG #MagyarHírlap #Velvet #Celebriti #szeretunkutazni #apple #Tesla #MichaelKors #Xbox #KözösségiKedvezmény #Indollar