DualSense Edge™ is on Social!

Oct 27, 2022 | 0 comments

DualSense Edge™ is available on the Social side!

PlayStation’s latest controller, the DualSense Edge™ debuted at this year’s Gamescom. Sony has officially announced that the gaming controller will be available from the 26th of January, 2023.

The DualSense Edge will have interchangeable arm covers, and changeable buttons on the back, and not only can you customize the arms but even the trigger action. But if that wasn’t enough, the Edge comes with a braided cable, and you can easily switch between preset profiles while in use. And when you’re not using it, you can store the controller and its many accessories in a cool carrying case.

The recommended retail price is slightly more expensive than the Xbox Elite Series 2, a competitor’s controller in a similar category.

But all social shoppers know that price is not an issue here! Why pay $200 for it when we can get it for $1 if there is enough of us, right? We can already put together the price for a DualSense Edge™ controller.

Don’t forget that we also offer the option to buy various PS5 exclusives or even a Playstation 5.

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

 

A DualSense Edge™ elérhető a Social oldalon!

Az idei Gamescom konferencián debütált a PlayStation legújabb kontrollere, a DualSense Edge™. A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy a játékvezérlő 2023. január 26-tól lesz beszerezhető.

A DualSense Edge-en cserélhetőek lesznek a karkupakok, a hátuljára tehetünk változtatható gombokat, és nem csak a karok személyre szabhatók, hanem még a ravaszok működése is. De ha ez nem volna elég, az Edge-hez fonott kábel készült, használat közben pedig egyszerűen váltogathatunk az előre beállított profilok között. Mindemellett, ha éppen nem használjuk, a kontrollert és a sok kiegészítőjét egy menő tokban tárolhatjuk.

Az ajánlott fogyasztói ár valamennyivel drágább, mint a konkurencia hasonló kategóriába tartozó kontrollere, az Xbox Elite Series 2.

De a közösségi vásárlók mind tudják, hogy az ár itt nem kérdés! Miért fizetnénk érte 200 dollárt, ha 1 dollárért is hozzájuthatunk, ha elegen vagyunk, nem igaz? Már most össze lehet dobni a DualSense Edge™ árát.

Ne felejtsük el, hogy nálunk adott a lehetőség különböző PS5 exluzívok, vagy akár egy Playstation 5 beszerzésére is.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments