A CinemaCity már beszállt, most rajtad a sor!

Feb 13, 2023 | 7 comments

A hétvégén tartották meg az Egyesült Államok legfontosabb sporteseményét, a Super Bowlt, ami nemcsak a drukkerek, de a filmrajongók számára is az egyik legkiemeltebb esemény az évben. A nagy stúdiók ilyenkor debütáltatják ugyanis a legfontosabb blockbusterek és sikervárományos produkciók új előzeteseit. Idén sem maradtunk néznivaló nélkül, hiszen olyan filmekhez kaptunk ízelítőt, mint A galaxis őrzői vol. 3., A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, a Creed III., a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, a Halálos iramban 10., az Indiana Jones és a sors tárcsája, a Transformers: A fenevadak kora, és nem utolsó sorban a hányattatott sorsú Flash – A villám.

Bőven lesz tehát mit nézni 2023-ban is. Habár ezekre a bemutatókra még várni kell, a CinemaCity páros belépőket már most érdemes lehet beszerezned, és ha okosan vásárolsz, akár egy jegy áráért megnézheted az összes filmet. Mutatjuk, hogyan!

Kedvezményes vásárlás, ajándék közösségi kredittel a Store-ban

A CinemaCity is azon platform-partnerek sorát erősíti, amelynek páros belépőjét a Store, illetve a Social oldalon is lehetőséged van megszerezni. Ha a STORE-ban veszed meg, akkor a 14 dolláros átlagár helyett akár 12 dollárért, vagyis körülbelül  4.400 Ft-ért a Tiéd lehet, amennyiben van gyűjtött közösségi kedvezményed, és beváltanád azt. Ha nincs, vagy nem akarod felhasználni, akkor 13 dollárért megveheted, ám ebből 1 dollárt a CinemaCity visszaad neked úgynevezett közösségi kredit, avagy indollár formájában, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz. Tulajdonképpen tehát ingyenes beugrót kapsz a mozihálózattól, amivel szerencsés esetben álmaid iPhone-ját, Tesláját vagy Seychelle-szigeteki luxusnyaralását is megszerezheted a Social részen. Itt zajlik a közösségi vásárlás, azaz az árakat itt együtt dobjuk össze, minimum 1 dolláros beugrókkal. A végén egyvalaki elviszi a terméket, a többiek pénze pedig hiánytalanul visszavándorol hozzájuk, és azt levásárolhatják a Store-ban.

Vásárolj CinemaCity páros belépőt kedvezménnyel vagy kedvezményből!

A második páros belépőt ingyen is elviheted a Social oldalon

Ahogy említettük, a CinemaCity páros belépő nem csupán a Store-ban, de a Social oldalon is elérhető, itt ugyanakkor csak együtt vehetjük azt meg, és mindenki maximum a tényleges célár 10%-ával szállhat be. Mivel ez egy alacsonyabb árkategóriás termék, ennek díja jóval sűrűbben gyűlik össze, mint mondjuk egy elektronikai cikké vagy egy parfümé. Ebből tehát jóval többet is zsákolnak be a közösségi vásárlók. Na mármost, ha épp szeretnéd a fenti kínálatból megnézni A galaxis őrzői vol. 3.-at és A Hangya és a Darázs: Kvantumániát, de annyira azért nem vagy nagy Marvel-fan, hogy mindkettőért fizess, akkor megteheted, hogy a Store-ban kedvezmény beváltása nélkül, 13 dollárért veszed meg az egyik CinemaCity ajándékkártyát, ami után 1 dolláros ingyen beugrót kapsz. Ha ezt bedobod a Social oldalon ugyanebbe a termékbe, jó eséllyel ingyenesen a Tiéd lehet a második belépő, sőt, ebben az esetben maga a CinemaCity hívott meg a két film egyikére. Ha nem te veheted meg? Semmi gond, mert, ahogy mondtuk, ilyenkor a pénzt visszakapod közösségi kedvezményként, és így a Store-ban megint a Tiéd lehet a giftcard 12 dollárért, de a több száz társult világmárka egyéb remek termékén is levásárolhatod azt.

Te melyik kiemelt 2023-as premiert várod a legjobban? Írd meg itt kommentben, és szerezd meg már most a jegyedet rá kedvezményesen vagy kedvezményből!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #SuperBowl #Marvel #Transformers #IndianaJones #Flash

5 2 votes
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
1 month ago

Engem ebből csak az Indiana Jones és a Galaxis őrzői tud érdekelni.

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago
Reply to  apple_guy

Galaxis Őrzői!!!

JB89
JB89
1 month ago

Nálam így néz ki a lista:

  1. Galaxis őrzői
  2. Fast X
  3. Flash
  4. Transformers
  5. Kvantumánia
Bp23
Bp23
1 month ago

CC páros belépőből mostanában hetente kipörög kb egy.

Ritter
Ritter
1 month ago
Reply to  Bp23

Hallod szerintem több is simán

Jocó
Jocó
1 month ago

Azért a legjobban még mindig akkor járunk ha összedobjuk

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Creeeeeeeed3 gyereee😎