You are currently viewing 99%-kal olcsóbban vitték a PS5-öt!

99%-kal olcsóbban vitték a PS5-öt!

Gratulálunk! Egy hét sem telt el az Xbox Series X sikeres közösségi vásárlása óta, és máris egy újabb játékkonzolt sikerült megszereznie a közösségi vásárlók egyikének, ezúttal egy PlayStation 5-öt. Lehetséges, hogy a PS-esek megelégelték az Xboxosok folyamatos sikerét, és a SocialStore-ban is egymásnak feszül a két tábor? A következő hetekben kiderül. Te melyik konzolt vinnéd szívesebben? Esetleg mindkettőben benne vagy? Ha igen, az újabb közösségi vásárlási körben akár Te is lehetsz ugyanolyan szerencsés, mint az a felhasználó, aki most 10 dollárral, azaz nagyjából 3500 Ft-tal szállt be a PS5-be, és végül meg is vehette azt ennyiért. Így ő egész pontosan 99%-kal olcsóbban szerezte meg a 990 dollár célúrú terméket. Érdekes egyébként, hogy alig egy hete pontosan ugyanennyiért lett egy szerencsés közösségi vásárlóé az Xbox is.

Csak viszonyításképp, a PlayStation 5-re jelenleg a legjobb ajánlat az Árukeresőn 219.900 Ft. Most komolyan? Te mire költesz el 3.500 forintot? Gondoltad volna, hogy egy PS5 is megvehető belőle? Persze nem akárhol, hiszen ilyen árakon kizárólag a SocialStore közösségi platformon vásárolhatod meg kedvenc luxustermékeidet. Ha Te is benne voltál a közösségi vásárlásban, de nem vihetted haza a konzolt, akkor sincs semmi okod a szomorkodásra. A betett összegnek, ami ugyebár funkciós közösségi kedvezmény volt, csak a közösségi funkciója veszett el, így az a jól ismert levásárolható kedvezménnyé vált a számodra, melyet a STORE oldalon használhatsz fel az itt listázó eladók akciós termékein. A visszakapott beszálló összeged felhasználásával a 24-es RedBull például 45 dollár helyett 42-ért, az Apple AirPods Pro 332 dollár helyett 322-ért, a Foodora kupon 114 dollár helyett 113-ért lehet a Tiéd. Ha nincs kedvezményed, vagy nem szeretnél beváltani, akkor a Store-ban ugyanezen tételek megvételekor bónusz beszálló összeget kapsz, amivel közösségi vásárolhatsz. Mindez a SocialStore-ban használt közösségi kedvezmény, azaz az Indollar egyedülálló innovációjának köszönhető.

Így lehetsz Te a következő szerencsés!

Közben ne feledkezz meg a PlayStation 5-ről sem, ami azóta ismét szabad préda lett. Mivel a SocialStore nem egy webáruház, hanem közösségi platform, így itt nincs limitálva, hogy egy termékből hány darab szerezhető meg a közösség erejével. Ez csakis a társult forgalmazó partnerektől függ, akik elérhetővé teszik saját árucikkeiket ezen a felületen. Ameddig van rá igény és érdeklődés, annyi PS5 árát lehet közösen összedobni, amennyit csak akarsz. Minden résztvevő számára $1 a minimum beszálló összeg, és óránként ugyanennyivel lehet növelni azt egészen a kitűzött célár 10%-áig. Ha többet dobsz be, azzal az esélyeid is nőnek kiválasztásra kerülni. Végül ugyanis minden körben csak egy adott szerencsés veheti meg ténylegesen a konzolt az általa betett összegért cserébe.

A kritikus tényező tehát nem az ár, hanem sokkal inkább a közösség nagysága, valamint az idő. Mivel egy hasonló közösségi platformról van szó, mint a Facebook vagy a TikTok, az érdeklődők száma határozza meg, mit és milyen gyorsan lehet összedobni. Minél drágább egy termék, annál több ember kell hozzá. Ha a kijelölt időn belül nem gyűlik össze az ár, a termék senkié sem lesz, mindenki visszakapja a betett összegét, a közösségi vásárlás pedig nulláról indul újra. Ez elkerülhető akkor, ha Te magad is gondoskodsz róla, hogy minél többen szálljanak be. Küldhetsz ki például személyre szóló meghívót barátaidnak, mely esetben akár ők is és te is szerezhettek 1-1 ajándék Indollart. Emellett meg is tudod osztani a kiszemelt terméket saját közösségi oldalaidon, és a Space belső csevegőben is gyűjthetsz új társakat magad mellé a több ezer közösségi vásárlóból. Ugyanitt tudhatod meg azt is, ezúttal ki volt a szerencsés vásárló!

Szerenél Te lenni a következő, aki 10 dollárt vehet vadiúj PlayStation 5-öt? Már tudod, mit kell tenned. Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #PlayStation

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
22 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Gerike
Gerike
1 hónapja

Fenébe, én is 10-zel voltam benne. Na majd legközelebb. 🙂 Azért gratulálok!

Bomber Jack
Bomber Jack
Reply to  Gerike
1 hónapja

Én is annyival voltam benne, de szépen be lesz váltva store-ban. 🙂

Rue
Rue
1 hónapja

Szép volt, gratula. 🙂

Frank
Frank
1 hónapja

Na azért, ne mindig csak az Xbox pörögjön 🙂

Roxanne
Roxanne
1 hónapja

Gratulálok!

Cagliostro
Cagliostro
1 hónapja

Gratula, így tovább emberek!!! 😀

JB89
JB89
1 hónapja

Ez az emberek így kell ezt. 🙂 A szerencsésnek gratula!!

Lexi
Lexi
1 hónapja

Azta. Nem rossz. 🙂 Osszátok akkor szépen a következőt ti is. 🙂

Nóri
Nóri
1 hónapja

Helyes, csak így tovább 🙂

Dante
Dante
1 hónapja

Ráadásul vagy egy héttel a deadline előtt. Így kell ezt, végre pörgünk rendesen. 🙂

Pixie
Pixie
1 hónapja

Gratulálok! ❤️

Rebel Moon
Rebel Moon
1 hónapja

Gratula!

Vilmos
Vilmos
1 hónapja

Ez az így tovább. 🙂

Simon Says
Simon Says
1 hónapja

És megint nem én vittem. 🙁

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 hónapja

Gratulálok. Benne voltam most én is. 🙂

Erős Pista
Erős Pista
1 hónapja

Most pedig a Switch gyűlik ki mindjárt. 🙂

Wrestler
Wrestler
Reply to  Erős Pista
1 hónapja

Bizony, és az e-scooter is jól áll most nagyon 🙂

Lana Lang
Lana Lang
1 hónapja

Én is gratulálok hozzá. 🙂

Dave
Dave
1 hónapja

Gratulálok én is! :)))

Jocó
Jocó
1 hónapja

Na azért!! 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
1 hónapja

Nagy nagy gratula a szerencsésnek. 🙂

trackback
Az RE2-vel is bővült a PS Plus előfizetés
1 hónapja

[…] 5 konzol is megszerezhető ugyanígy, sőt, egy hét sem telt még el azóta, hogy valaki 3500 Ft-ért vihetett haza egyet. Neked is megérhet ennyit? Szállj be, és gyűjts társakat, hogy minél hamarabb összejöjjön […]