97,5%-kal olcsóbban vitték az Xboxot

Feb 9, 2023 | 9 comments

Gratulálunk! Egy újabb XBOX Series X konzol árát sikerült összedobni. A szerencsés vásárló, aki megvehette, mindössze 20 dollárral, azaz körülbelül 7.400 Ft-tal szállt be a 800 dolláros termékbe. Ez tehát azt jelenti, hogy 97,5%-kal olcsóbban szerezte meg. Magabiztosan állíthatjuk, hogy ennél jobb áron máshol nem juthatnál hozzá egy vadiúj konzolhoz, de nagy valószínűséggel még egy használt verziót sem húzhatsz be ennyiért sehol.

A többiek sem veszítettek semmit

Ha nem te vitted, akkor sincs okod a szomorkodásra. Az XBOX új tulajdonosa ugyanis az egyetlen, aki ténylegesen elvesztette a betett pénzét, hiszen annyiért vehette meg a terméket. A többiek esetében csupán a közösségi funkció veszett el, és az összeg közösségi kedvezménnyé vált. Ezt 100%-ban levásárolhatod a STORE oldalon, ahol több száz kiváló márka és üzlet kínálja legjobb termékeit remek áron, ajándék közösségi kredittel, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz. Nincs ötleted, mire használd fel a visszakapott beugródat? Engedd meg, hogy bemutassunk néhány remek ajánlatot:

  • Az AirPods 3rd gen vezeték nélküli fülhallgató 15 dollár közösségi kedvezmény beváltásával már 195 dollárért, vagyis körülbelül 72.000 Ft-ért vihető. Ha nem akarod felhasználni a kedvezményeidet hozzá, akkor pedig az Apple 5.500 forintnyi közösségi kreditet ajándékoz neked.
  • Ha az XBOX nem lett a tiéd ebben a körben, a következő alkalommal már simán megszerezheted. Addig is a visszakapott beugrót beválthatod egy TB Recon Xbox kontrolleren, vagy hagyhatod, hogy a Microsoft 7 dollárnyi kedvezményt ajándékozzon neked, amiből a teljes konzolt is behúzhatod legközelebb.
  • A páros CinemaCity belépő most 4.400 Ft-ért vihető. Ha nem használod fel hozzá kedvezményeidet, akkor pedig 370 Ft kreditet kapsz a CinemaCity-től. A Közösségi Áruházban már ezzel is simán lehetőséged lesz megszerezni bármit, beleértve az Xboxot is.

Ha a fent listázott termékek valamelyikét megveszed, de nem váltod be rájuk kedvezményeidet, akkor jó eséllyel az Apple, a Microsoft vagy a CinemaCity hívhat meg új konzolodra.

Az árat te mondod meg

Ne feledd, az XBOX Series X ismét szabad préda, már be is dobhatod az első indollárodat a megvételébe. Minden újabb betett dollárral növeled az esélyeidet a megszerzésére, de végső soron Te döntöd el, mekkora kedvezménnyel akarsz vásárolni. Ha pedig nem szeretnél sokat várni, oszd meg a terméket közösségi oldalaidon a Termékmegosztás funkcióval, és küldj Meghívót barátaidnak! Az új regisztrálóknak az első feltöltésük után ingyenes indollár jár! Ne felejts el a Space csevegőbe is beköszönni, ahol talán azt is megtudhatod, ki vitte haza a konzolt.

Ha neked 370 Ft-ot sem ér meg az Xbox, akkor írd meg itt, a Hírek rovatok kommentszekciójában, hogy mit dobjunk össze helyette!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Xbox #Microsoft #Apple #CinemaCity

5 2 votes
Cikk értékelése
guest
9 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago

Gratula!

Jocó
Jocó
1 month ago

Az elég frankó, gratulálok!

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Az igen! Én is benne voltam 10-zel. Legközelebb remélem nálam landol. 😛

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago
Reply to  JJJameson

Switch is elég jól áll, abban benne vagy?

Bp23
Bp23
1 month ago

Az szép. Gratula!

Lexi
Lexi
1 month ago

A következő legyen akkor egy PS5! 🙂

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Gratulálok a szerencsésnek😉

Ádám Huszár
Ádám Huszár
1 month ago

Gratulálunk ehhez, használd egészséggel! Mehetünk a kövire 👍

Geri
Geri
1 month ago

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt, és a részvételt. 2019 óta a legnagyobb nyeremény volt számomra. Kívánok mindenkinek hasonló, illetve még nagyobb nyereményeket! Legyen szerencsénk, illetve jussunk el a legnagyobb termékekig 😁🍀🤘