You are currently viewing 96%-kal olcsóbban vitték az Xbox Series S-t!

96%-kal olcsóbban vitték az Xbox Series S-t!

Gratulálunk! A közösségi vásárlók szervezkedésének és aktivitásának hála már 10 nappal a kijelölt lejárati idő előtt sikerült összedobni az Xbox Series S árát a SocialStore-ban. A szerencsés kiválasztott vásárló, aki megvette, 20 dollárral, vagyis nagyjából 7.000 Ft-tal szállt be a termék közös finanszírozásába, melynek célára 590 dollár volt. Csak viszonyításképp, erre a konzolra jelenleg a legjobb ajánlat az Árukeresőn 104.990 Ft. Most komolyan? Te mire költesz el 7.000 forintot? Gondoltad volna, hogy egy Xbox is megvehető belőle? Persze nem akárhol, hiszen ilyen árakon kizárólag a SocialStore közösségi platformon vásárolhatod meg kedvenc luxustermékeidet.

Ha Te is benne voltál a közösségi vásárlásban, de nem vihetted haza a konzolt, akkor sincs semmi okod a szomorkodásra. A betett összegnek, ami ugyebár funkciós közösségi kedvezmény volt, csak a közösségi funkciója veszett el, így az a jól ismert levásárolható kedvezménnyé vált a számodra, melyet a STORE oldalon használhatsz fel az itt listázó eladók akciós termékein. A visszakapott beugród felhasználásával a HELL A.I. 24 darabos energiaital-pakk például 29 dollár helyett 27-ért, a Gillette Mach3 borotva 45 helyett 42-ért, a 3kg Nutella-vödör 39 dollár helyett 34-ért lehet a Tiéd.

Akár ingyen is viheted a következő Xboxot!

Természetesen az Xboxról sem kell letenned, hiszen a konzol azóta ismét szabad préda lett, sőt, a célárnak már több mint 10%-a össze is jött. A nagy világmárkák és üzletek addig teszik ugyanis elérhetővé termékeiket közösségi vásárlásra, ameddig arra igény van. Ez nem tombola vagy időszakos akció, itt az év 365 napján lehetőséged van a neked tetsző áron megszerezni bármilyen luxuscikket, és kockázat nélkül próbálkozhatsz újra és újra. A teljes árat mindig a közösség egésze dobja össze, közösségi finanszírozáshoz hasonlóan. Előbb-utóbb te leszel az az egy szerencsés, akit a rendszer kisorsol, és így megszerzi a vásárlás jogát.

Mondunk még jobbat! Ha a STORE oldalon a visszakapott kedvezmények beváltása nélkül vásárolsz, vagy azokból nem használod fel a maximális beváltható összeget, akkor az itteni márkák ingyenes beszálló összeget, úgynevezett Indollart ajándékoznak neked közösségi vásárlásaidhoz. A HELL A.I. után $2, a Gillette borotva után $3, a 3kg Nutella után pedig $5 kreditet kapsz. Ha csak ezt használod fel az Xbox megszerzéséhez, és ezúttal szerencséd lesz, akkor szó szerint ingyenesen jutottál hozzá a konzolhoz, a fent megnevezett márkák valamelyikének jóvoltából.

A minimum beugró minden esetben 1 dollár, és bár minden újabb betett dollárral növeled az esélyeidet a konzol megszerzésére, végső soron Te döntöd el, mekkora kedvezménnyel akarsz vásárolni. Ha pedig nem szeretnél sokat várni, oszd meg a terméket közösségi oldalaidon a Termékmegosztás funkcióval, és küldj Meghívót barátaidnak! Hozz létre saját vásárlói csapatot belőlük, és toborozz még több társat a Space belső csevegőben, vagy csatlakozz a már meglévő csapatok valamelyikéhez! Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Xbox #XboxSeriesS #Gillette #Nutella #HELL

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
21 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Bomber Jack
Bomber Jack
6 hónapja

Gratulálok!

Frank
Frank
6 hónapja

Szép volt. Most jöhet a Switch!

Cagliostro
Cagliostro
6 hónapja

Gratula!

Bp23
Bp23
6 hónapja

Ki vitte? Tudja valaki?

Kingsman
Kingsman
Reply to  Bp23
6 hónapja

Nem én sajnos. 🙁

Dante
Dante
6 hónapja

Na ez az, így kell ezt csinálni. 🙂

Kovács Ottó
Kovács Ottó
6 hónapja

Köszönjük Alpha csapat 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
6 hónapja

Én csak 10-zel voltam benne. 🙂

Boris
Boris
6 hónapja

Nagy gratuláció!

Jocó
Jocó
6 hónapja

Fenébe erről is lecsúsztam.

Lexi
Lexi
6 hónapja

Szuper! 🙂 Én is tettem volna még bele, de addigra már összegyűlt. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
6 hónapja

Dobjuk is akkor össze a következőt! 🙂

Pixie
Pixie
6 hónapja

Gratulálok!!!

Simon Says
Simon Says
6 hónapja

Egyszer nekem is összejön. De Nutellát már sikerült szereznem 😀

Roxanne
Roxanne
6 hónapja

Csak így tovább!

Lady M
Lady M
6 hónapja

Gratulálok!

Wrestler
Wrestler
6 hónapja

Nagy gratula!

Nóri
Nóri
6 hónapja

Miben más ez mint a Series X?

Kovács Ottó
Kovács Ottó
6 hónapja

Így kell ezt. 🙂

Moron
Moron
6 hónapja

Na végre. 🙂

Gerike
Gerike
6 hónapja

Gratulálok, remélem jó cucc. 🙂