You are currently viewing 93%-kal olcsóbban vitték az ASUS Vivobookot

93%-kal olcsóbban vitték az ASUS Vivobookot

Gratulálunk! Sok más termék mellett az elmúlt napokban egy ASUS Vivobook 15 árát is sikerült összedobnia a közösségi vásárlóknak. A szerencsés kiválasztott ezúttal 51 dollárral, azaz nagyjából 19.000 Ft-tal volt benne a laptopban, ami azt jelenti, hogy 93%-kal olcsóbban szerezte meg azt. 19.000 Ft? Te mire költesz el ennyit? Gondoltad volna, hogy egy vivobook is megvehető belőle? Persze nem akárhol, hiszen ilyen árakon kizárólag a SocialStore közösségi platformon vásárolhatod meg kedvenc luxustermékeidet.

A közösségi funkció elveszik, a pénz megmarad

Ha Te is benne voltál a közösségi vásárlásban, de nem vihetted haza a vivobookot, akkor sincs semmi okod a szomorkodásra. A betett pénzedet már vissza is kaptad hiánytalanul, vagyis nem vesztettél semmit. Egyedül csak annak közösségi funkciója veszett el, így az levásárolható kedvezménnyé vált, melyet a STORE oldalon használhatsz fel. Itt is remek ajánlatok várnak, ám az értékesítők által ide listázott termékeket csak egyedül veheted meg. A visszakapott beugród felhasználásával az Apple Watch Ultra 2 például 1020 dollár helyett 900-ért, a Philips Toaster 56 helyett 44-ért, a 3 kilós Nutella 39 dollár helyett 34-ért lehet a Tiéd.

Természetesen az ASUS Vivobookról sem kell letenned, hiszen azóta ismét szabad préda lett. A világmárkák és üzletek addig teszik ugyanis elérhetővé termékeiket közösségi vásárlásra, ameddig arra igény van. Ez nem tombola vagy időszakos akció, ezen a közösségi platformon az év 365 napján lehetőséged van a neked tetsző áron megszerezni bármilyen luxuscikket, és kockázat nélkül próbálkozhatsz újra és újra. A teljes árat mindig a közösség egésze dobja össze. Előbb-utóbb te lehetsz az az egy szerencsés, akit a rendszer kiválaszt, és így megszerzi a vásárlás jogát.

Akár ingyen is viheted a vivobookot!

Mondunk még jobbat! Ha a STORE oldalon a visszakapott kedvezmények beváltása nélkül vásárolsz, vagy azokból nem használod fel a maximális beváltható összeget, akkor az itteni értékesítők ajándék közösségi kedvezményt, úgynevezett Indollart adnak neked közösségi vásárlásaidhoz. Az Apple Watch után $120, a Philips Toaster után $12, a Nutella-vödör után pedig $5 kreditet kapsz. Ha csak ezt használod fel az ASUS Vivobook megszerzéséhez, és ezúttal szerencséd lesz, akkor szó szerint ingyenesen jutottál hozzá a készülékhez, a fent megnevezett márkák valamelyikének jóvoltából.

A minimum beugró minden esetben 1 dollár, és bár minden újabb betett dollárral növeled az esélyeidet a vivobook megszerzésére, végső soron Te döntöd el, mekkora kedvezménnyel akarsz vásárolni. Ha pedig nem szeretnél sokat várni, oszd meg a terméket közösségi oldalaidon a Termékmegosztás funkcióval, és küldj Meghívót barátaidnak! Az új regisztrálóknak a Meghívóban kapott linkre kattintva ingyenes Indollar jár az első feltöltést követően.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #ASUS #Philips #Apple #Nutella