You are currently viewing 92%-kal olcsóbban vitték a Hisense okostévét

92%-kal olcsóbban vitték a Hisense okostévét

Közeledik a döntő, az EB lassan véget ér, de még az utolsó nagy hajrában a pályán és azon kívül is nagy meglepetésekre lehet számítani. A bajnokság legizgalmasabb szakasza következik, ezzel együtt a szurkolás is új szintre lép. Az EB kezdete óta a Közösségi Vásárlók is kiveszik a részüket a dologból, itt ugyanis nem akármilyen módon spékelik meg a közös izgalmakat. A meccsek kimenetele mellett egyúttal a legkiválóbb szurkolói termékek együttes összedobása is lázban tart mindenkit, melyek a bajnokság kezdete óta szerezhetők meg a SocialStore-ban. Nem csupán a drukkolást kiegészítő túlélőcsomagok, mint például a Coca-Cola & Lay’s pakk vagy a hordós Heineken közös vásárlása zajlott folyamatosan, de az EB kiemelt szponzorainak egyéb speciális termékei is elérhetővé váltak. Ezek közül most egy nagyobbat sikerült összedobni, a Hisense 55E7KQ 55” okostévét.

Hogy mennyiért vette meg a szerencsés közösségi vásárló? Mindössze 51 dollárért, azaz körülbelül 18.700 Ft-ért. Csak összehasonlításképp, jelenleg az Árukeresőn a legjobb ajánlat ugyanerre a termékre 139.900 Ft. Némileg nagy a különbözet, nemde? Ilyen eredményekkel sehol máshol nincs lehetőség hozzájutni hasonló luxuscikkekhez, hiszen a közösségi finanszírozás alapú online vásárlás egyedül csak az Allyos – SocialStore közösségi platformon lehetséges.

Szeretnéd akár még ennél is olcsóbban megszerezni?

A Hisense okostévé célára ezen a felületen egyébként 670 dollár, ezt kellett az érdeklődőknek most is együtt összeadniuk minimum 1 dolláros részvételi összegekkel. Ehhez képest tehát a szerencsés kiválasztott 92%-kal olcsóbban vehette meg a készüléket. Apropó, ezen a héten még továbbra is összedobható ugyanez a TV a többi EB-s tétellel együtt, egészen a bajnokság végéig. Szóval, ha szeretnél te is ilyen olcsón hozzájutni, akkor siess, mert nemsoká elveszhet ez a lehetőség. A szerencsés közösségi vásárlónak innen is gratulálunk egyébként. Természetesen a többieknek sem kell szomorkodniuk, mert bár a TV árát együtt dobtuk össze, minden további résztvevő le tudja vásárolni a betett összegét a Store-ban, azaz kockázata senkinek sincs egy közösségi vásárlás során sem.

Mondhatjuk úgy is, hogy az elképesztően alacsony áron megvásárolt Hisense okostévé a közös szurkolás jutalma, hiszen az érdeklődők mind a szurkolás lendületével vetették bele magukat a vásárlásba, csapatokba verődve és meghívva barátaikat és ismerőseiket is a buliba. A közösségi vásárlás akkor a legeredményesebb, ha minden tag ugyanígy tesz. Itt nem puszta vásárlásról, hanem vásárlási versenyről van szó, amit bizonyára Te is szeretnél megnyerni. Ha igen, ne ülj tovább a babérjaidon, legyen a Tiéd a következő Hisense okostvévé még ennél is sokkal olcsóbban, akár 3700 Ft-ért. Közösségi vásárló vagy, azaz az árat Te mondod meg. Hívd meg barátaidat, ismerőseidet, és a döntő ideje alatt legyen a Tiétek a győztes vásárlói csapat!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Hisense