Ehhez csak Te kellesz és 9 barátod!

Az új közösségi platformon együtt dobhatjuk össze a termékek árát, így lehet a Tiéd az Apple új okosórája, a Watch Ultra 2 is! Az árat szabadon döntöd el, csak legyünk elegen.

Próbáld ki a SocialStore-t, a közösségi finanszírozás előnyét a mindennapi vásárlásaidban.

Drága? Egyedül igen! Együtt összedobjuk.

Van 9 barátod, akikkel szívesen vásárolsz együtt? Tízen már össze is dobhatjátok, és egyikőtök garantáltan 90%-kal olcsóbban veheti meg az okosórát.

Így működik a SocialStore!

Szállj be, hogy legyen esélyed!

Regisztrálj ingyenes profilt! Töltsd fel az egyenleged Közösségi Kedvezménnyel, és tetszés szerinti összeggel szállj be! Dobjuk össze az árát! A minimum részvételi összeg 400 Ft.

Nem volt szerencséd? Levásárolhatod!

Ha összejön az Apple Watch ára, egy szerencsés megkapja. Ha nem Te voltál ebben a körben az, a részvételi összeged csupán a közösségi funkcióját veszíti el és levásárolható kedvezmény lesz belőle. Irány a Store oldal, ahol ezt bármelyik terméken beválthatod, peldául az Apple AirPodson is.

SPOILER ALERT!

Miután csatlakoztál az új vásárlói közösséghez, megtudhatod azt is, hogy az Apple miként támogatja részvételed a Watch Ultra 2 vagy sok más termék árának összedobásában.

Használd a Megosztás funkciót is, amivel bónusz Közösségi Kedvezményt szerezhetsz. Ezzel is beszállhatsz az okosóra megvásárlásába!

Együtt sokkal olcsóbb!

Zoli

3000 Ft-ért vásárolt PlayStation 5 konzolt, Rekál segítségével.

Dani

500.000 Ft értékben vásárolt, 90.000 Ft elköltésével!

Barnabás

Új iPhone okostelefonját Zsozéatya adta át személyesen.

Legyél Te a következő, aki a legjobb áron viheti haza az órát!

Az Allyos – SocialStore alkalmazás iOS és Android platformokon elérhető.

Töltsd le most!