You are currently viewing 65% felett jár a Nintendo Switch Oled

65% felett jár a Nintendo Switch Oled

Megint alaposan felpörgött a közösségi vásárlók körében nagyon népszerű Nintendo Switch Oled, melyet az utóbbi időben többször is sikerült összedobni. Volt, aki 22.800, más pedig 3.600 Ft-ért vihette haza. Szeretnél Te lenni a következő, aki ilyen elképesztő kedvezménnyel veheti meg a 227.900 Ft-os célárú terméket? Akkor itt a remek lehetőség, a kézikonzol ugyanis ismét megállíthatatlanul jön fel, az árnak több mint 65%-a meg is van. Még úgy 220 ember csatlakozhat be a minimum 1 dolláros (körülbelül 360 Ft) induló beugróval, de 22 közösségi vásárló is elég, ha mindegyiküknek megér 3600 forintot is. Egy apró nehézség azonban van a dologban: már csak 5 nap maradt fedezni a maradék összeget. Ha addig nem tudjuk összedobni, mindenki visszakapja a betett pénzt, és a vásárlás a nulláról indul újra.

Mit tehetsz te, hogy ez ne történjen meg? Először is, szállj be, ha még nem tetted! Megvolt? Oké, akkor, ha biztosra mennél, és mellette még a saját esélyeidet is növelnéd arra, hogy a rendszer téged válasszon ki a végén, azaz te szerezhesd meg a vásárlás jogát az általad betett összegért cserébe, akkor óránként növeld a beugródat újabb egy dollárral! Ennél többet egyszerre nem dobhatsz be. Ha nem akarod éjjel-nappal az appot figyelni, akkor kapcsold be az Auto-in funkciót, és a SocialStore ezt megteszi helyetted egészen addig, amíg ki nem kapcsolod az Auto-int, vagy ameddig ki nem merül a feltöltött kereted. Maximum a célár 10%-áig mehetsz fel, ami ebben az esetben 22.800 Ft.

Vegyél egy karton rágót, hozzá a Switchet pedig kérd ingyen!

Egyébként, ha épp nullán áll az egyenleged és nem szeretnél magadtól feltölteni, akkor kérhetsz ingyenes feltöltést is kedvenc márkáidtól, amennyiben tőlük vásárolsz a STORE oldalon. Ha például leemelsz a digitális polcról egy 30 darabos Airwaves rágót, akkor maga az Airwaves adhat neked 2 dollár közösségi kreditet, avagy indollart. Ez lényegében a közösségi vásárlásnál használt egyedi valuta, ahol csakis közösségi kedvezménnyel vehetsz részt. Ha nagy rágós vagy, úgyis szükséges lesz utánpótlásra, plusz 2 dollárnyi lehetőséget is kapsz arra, hogy ingyenesen szerezz egy Nintendo Switchet. Hogy hangzik?

Kérj ingyenes feltöltést az Airwaves-től!

Ó, és amennyiben amiatt aggódsz, hogy nem Te leszel a kiválasztott szerencsés, aki hazaviheti a kézikonzolt, és így elbukod az összes pénzedet, amit áldoztál rá, akkor bizony tévúton jársz. Itt ugyanis ez nem lehetséges, mivel ez nem szerencsejáték vagy lottó. Ebben az esetben egyedül csak a közösségi funkció veszik el, vagyis a közösségi kedvezményt, amivel részt vettél, többé nem használhatod közösségi vásárlásra. Helyette sima levásárolható kedvezményként kapod vissza hiánytalanul, és szintén a STORE oldalon válthatod be, hogy aztán remek árakon szerezhesd be az itt listázott termékek bármelyikét. Az említett Airwaves pakkért így például 29 helyett csak 27 dollárt kellene fizetned. Ehhez ráadásul extra kiszállítási díj sem jön pluszban.

Ha beszálltál, oszd is meg, minél többször!

Mit tehetsz még? Jó, hogy kérdezed, mert ha tényleg azt akarod, hogy a maradék 5 napban összegyűljön az ár, akkor oszd is meg a terméket saját közösségi oldalaidon, hogy minél több barátod, ismerősöd találkozhasson vele és ők is rögtön be tudjanak csatlakozni! A Profilom menüből direkt meghívót is küldhetsz nekik. Az újonnan regisztráltak egyébként ingyenes beugrót kapnak első feltöltésük után. Ha ezzel megvagy, akkor pedig irány a Space, a közösségi vásárlók exkluzív csevegő-felülete, és kezdj el társakat toborozni magad mellé a több ezer meglévő felhasználó körül!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Nintendo #Switch #Airwaves   

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Dante
Dante
5 hónapja

Király! 🙂

Simon Says
Simon Says
5 hónapja

Simán meglesz! 🙂

Rex
Rex
5 hónapja

Kell még azért pár megosztás uh toljuk!

Bomber Jack
Bomber Jack
Reply to  Rex
5 hónapja

Úgy van!

Rue
Rue
5 hónapja

De ezúttal remélem tényleg én viszem 😀

Frank
Frank
Reply to  Rue
5 hónapja

Én is szívesen vinném, bár most 10 dolcsival vagyok benne csak. Lehet teszek még bele kicsit.

Kingsman
Kingsman
5 hónapja

Nem is láttam h van fent ilyen rágó pakk store -ban 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
Reply to  Kingsman
5 hónapja

Nemrég került fel szerintem.

Pixie
Pixie
5 hónapja

Na végre. Annak idején tényleg nagyon pörgött a switch, de újabban mintha a ROG ALLY érdekelné jobban az emebreket.

JB89
JB89
Reply to  Pixie
5 hónapja

Pedig a Switch szerintem ezerszer jobb.

Pixie
Pixie
Reply to  JB89
5 hónapja

Szerintem is.

apple_guy
apple_guy
5 hónapja

Zsír! Jövő héten meglesz, talán még a hétvégén ha ügyesek vagyunk.