You are currently viewing 55” Odyssey Ark a heti cél

55” Odyssey Ark a heti cél

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Láttad, hogy az 55” Odyssey Ark árának már 41%-a fedezve van? 260 emberrel már könnyedén össze lehet dobni a maradékot, most van hát itt az ideje, hogy beszállj, és persze meg is oszd, ahol csak tudod, a Termékmegosztás opcióval. Siess, már csak 17 nap maradt fedezni a díjat. Ha ez idő alatt mégsem telik be a termék, a betett összeget visszakapod, és ismét bedobhatod bármelyik futó közösségi vásárlásba.

A Samsung is azon márkák táborát erősíti, amelyek közösségi vásárlásra kínálják bizonyos termékeiket, köztük az 55” Odyssey Arkot. Így tehát a szabály szerinti minimum 1 dollárral (körülbelül 350 Ft) már bárki beszállhat, és ennyiért lehetősége is van elvinni a monitort. Óránként ugyanennyivel növelhető a betett pénz, egészen a SocialStore-ban meghatározott 4400 dolláros célár 10%-áig, azaz 440 dollárig (körülbelül 152.640 Ft).

Ha neked ennyit is megér, és ismersz 9 olyan ismerőst, aki például hatékonyabbá tudná tenni az otthoni munkavégzést egy ilyen monitorral, és szintén rászánná ugyanezt az összeget, akkor már együtt össze is dobtátok az árat. Ha hozzád hasonlóan ők is mind megosztják a terméket közösségi oldalaikon, és további ismerősöket hívnak be, akkor még olcsóbban a Tiéd vagy az egyikőtöké lehet. 50 érdeklődő esetén mindenkinek elég csak 18.000 Ft-ot bedobnia, 100 felhasználó esetén 9.000-et, 200 közösségi vásárlóval pedig 4.500 Ft-os beugrókkal is hamar összegyűlik az ár. De ha Te maradnál a 350-es indulónál, annyiért is viheted, viszont akkor még több emberre lesz szükséged. Toborozni a Space csevegőben is tudsz a több ezer közösségi vásárló közül, sőt ugyanitt csapatot is alakíthatsz vagy csatlakozhatsz egy már meglévőhöz.

A funkcióját vesztett közösségi kedvezmény levásárolható kedvezmény lesz!

Esetleg attól tartasz, hogy nem te leszel az az egy kiválasztott szerencsés, aki megveheti a terméket, és így elbukod a pénzedet? Nos, hadd emlékeztessünk rá, hogy a Közösségi Vásárlás nem így működik. Ez nem lottó, se nem szerencsejáték, hanem egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a termékeket közösségi finanszírozással, együtt vesszük meg, akinek pedig nincs szerencséje, annak a teljes betett összeg hagyományos levásárolható kedvezmény formájában íródik jóvá, amit a Store-oldali akciós termékeken lehet beváltani. Egyszerűen fogalmazva, vesztes nincs. Jobban mondva van, méghozzá az az egy, akit a rendszer kisorsol, és megvásárolhatja az 55” Odyssey Ark monitort az általa betett összegért cserébe. Szóval ő az egyetlen, aki elveszíti a pénzét, cserébe élete legjobb üzletét köti meg, hiszen akár 90%-kal olcsóbban szerzi meg az eszközt.

Vennél mondjuk egy Razer Hammerhead fülhallgatót? A közösségi funkcióját vesztett kedvezményeid beváltásával a 120 dolláros átlagár helyett már 102-ért viheted. Ez csak egy a több tucat remek ajánlat közül, amit itt kínálnak neked az eladók. Ráadásul, ha nem akarod még beváltani az összeget, vagy épp nincs kedvezményed, akkor a vásárlásaid után bónusz közösségi kedvezményt, avagy Indollart kapsz az értékesítőktől, ami tulajdonképpen ingyenes beszálló összeg a közösségi vásárlásba. Mindeközben pedig az 55” Odyssey Ark is ismét szabad prédává válik, a következő körben már a tiéd lehet!

Ha neked 350 Ft-ot sem ér meg az 55” Odyssey Ark, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung #Odyssey #Razer