You are currently viewing 4 napig érhető még el a Philips 5000 hajvasaló!

4 napig érhető még el a Philips 5000 hajvasaló!

Pénteken itt a nőnap, így a speciális, nőnapi termékeket sincs már sok idő összedobni. Mivel a közösségi vásárlók nagy érdeklődést mutattak a Women’s Day címkével ellátott, limitált ideig elérhető Social-tételek iránt, most megkönnyítjük a dolgukat, és ezen a héten egy-egy ilyen, a közösségi vásárlók által kijelölt célterméket  tűzünk ki a lista tetejére. Ezúttal a Philips Series 5000 hajvasalóra esett a választás, amelynek fedezetére még 4 nap maradt, és egyedi módon mindenki csak egyszer inelhet bele, 1 dollár értékben. Igen, tudjuk, hogy manapság egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy ilyen alkalmakkor nagyobb értékű meglepetéssel is készüljenek a szokásos virágcsokor mellé. A SocialStore-ban ugyanakkor ezen egy percig sem kell aggódni, hiszen itt, a közös vásárlásnak hála világszerte a legjobb áron vehető meg a kinézett árucikk, azaz könnyen lehet, sőt szinte biztos, hogy még a virágcsokorért is többet kell fizetni.

A Philips hajvasaló célár 90 dollár, ezt kell közösen összedobni a SocialStore platformon, és annak már 23%-a fedezve van. Ez azt jelenti, hogy mostantól 70 új vásárló csatlakozhat be 1 dolláros beszálló összeggel. Neked van olyan ismerősöd, barátod, kollégád, akinek megérhet ennyit? Egy barátnő, akinek védjegyei a ragyogó, sima tincsek és örülne egy ilyen meglepetésnek nőnapra? Esetleg egy haver, aki még mindig nem tudja, mit ajándékozzon párjának, nővérének, anyukájának március 8-án? Ha név szerint tudsz mondani ilyen embereket az életedből, már most küldj ki nekik egy-egy meghívót a Profilom menüből, ugyanis ha azon keresztül regisztrálnak, majd töltik fel egyenlegüket, mindketten szerezhettek egy ajándék Indollart, vagyis egy 1 dollár értékű ingyenes beszálló összeget. Ezzel akár bármelyikőtök hazaviheti a hajvasalót, gyakorlatilag ajándékként.

Hány ismerősödnek érhet meg 1 dollárt? Hívd meg őket!

Ha még mindig nem vagytok elegen, vagy épp szeretnétek meggyorsítani az összedobást, hogy holnap már neki is láthassatok még egy hajvasaló közös vásárlásának, és így nőnap előtt akár mindannyian szerezhessetek egyet, akkor osszátok is meg mind a terméket közösségi oldalaitokon és mutassátok meg ezt az egyedülálló vásárlási lehetőséget minden ismerősötöknek, követőtöknek, ne maradjanak le ők sem!

Ha mégis úgy alakul, hogy nem te leszel az az egy szerencsés, akit a rendszer véletlenszerűen kiválaszt, és aki így $1-ért hazaviheti a hajvasalót, akkor sem kell csüggedni, hiszen a Közösségi Áruház sajátossága, hogy ebben az esetben a pénzed csak a közösségi funkcióját tudja elveszíteni. Így az hagyományos levásárolható kedvezménnyé válik, melyet a Store oldalon válthatsz be, ahol szintén találhatsz néhány kiváló nőnapi ajándéknak valót, például egy fantasztikus Dolce & Gabbana The One parfümöt vagy egy Calvin Klein Rise karórát, melyek árát a meghatározott limitig csökkentheted levásárolható kedvezményeiddel.

A nőnap vészesen közeledik, de hidd el, akkor sem lesz gond, ha néhány nappal később adod át ezt a remek ajándékot. Az viszont fontos, hogy március 8. után a Philips hajvasaló már nem lesz elérhető a SocialStore-ban, ha tehát addig nem gyűlik össze az ára, már csak hagyományos üzletben szerezheted be azt, 17-20 ezer forintos átlagáron. Vásárlásra és megosztásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #nőnap #Philips

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
14 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Roxanne
Roxanne
1 hónapja

Én mindegyik nőnapi termékben benne vagyok 🙂

Lexi
Lexi
Reply to  Roxanne
1 hónapja

Én a Pandora fülbevalót vinném nagyon. 🙂

Roxanne
Roxanne
Reply to  Lexi
1 hónapja

A hétvégén abból kettő is összejött, pörög rendesen.

Lexi
Lexi
Reply to  Roxanne
1 hónapja

Igen, bízom is benne hogy ezúttal nálam köt ki. 😀

Rue
Rue
1 hónapja

Már van egy jó hajvasalóm, úgyhogy inkább a MAC rúzsra megyek most rá. 🙂

Lady M
Lady M
Reply to  Rue
1 hónapja

Az is csak 8-ig lesz fent?

Rue
Rue
Reply to  Lady M
1 hónapja

Igen, elvileg az összes, amin ott van a Women’s Day jelölés.

Lady M
Lady M
Reply to  Rue
1 hónapja

Akkor bele kell húzni 😛

Lana Lang
Lana Lang
1 hónapja

Na ebbe beszállok. 🙂

Kendra K
Kendra K
1 hónapja

Ment is a megosztás Facebookon. 🙂

Pixie
Pixie
1 hónapja

Hmm, egy ideje már gondolkodom rajta hogy cserélem a régit, de akkor asszem először megcélzom én is itt. 🙂

Bp23
Bp23
1 hónapja

Én már mindent beszereztem. 😛

Antal Virág
Antal Virág
1 hónapja

Ment az 1 dollár in 🙂

Nóri
Nóri
1 hónapja

Már be is szálltam,hajrá!