You are currently viewing 3500 Ft-ért vitték az új Xboxot

3500 Ft-ért vitték az új Xboxot

A Karácsonynak ugyan vége, a SocialStore-Mikulás azonban továbbra is, az év minden napján a rendelkezésre áll, és szállítja a jobbnál jobb álomtermékeket az aktív közösségi vásárlóknak. Habár a felhasználók több száz luxuscikk közül válogathatnak ezen az új közösségi platformon, vannak bizonyos slágertermékek, amelyekhez rendszeresen visszatérnek. Az egyik ilyen az Xbox Series X játékkonzol, melyet ismét sikerült együttes erővel megvásárolni, és így egy szerencsés most 10 dollárért, azaz nagyjából 3500 Ft-ért élvezheti kedvenc játékait ezzel a szerzeménnyel.

Az Xbox Social-oldalon kitűzött célára 950 dollár volt, ezt kellett közösen összedobnia az érdeklődő vásárlóknak. Mindenki 1 dollár minimum beugróval tud csatlakozni, és ezzel már esélye nyílik meg is szerezni a sikeresen finanszírozott árucikket. Végül egy szerencsés kiválasztott veheti ténylegesen meg azt, amint a kijelölt lejárati időn belül összegyűlt a célár. Ha bárki növelni akarja az esélyét rá, hogy ő legyen ez a szerencsés, óránként újabb 1 dollárt dobhat be a közösbe, egészen a kijelölt célár 10%-áig, azaz ebben az esetben 95 dollárig. Akinek viszont nem volt szerencséje, de részt vett a közös vásárlásban, számára a teljes, általa betett összeg jóváíródik levásárolható kedvezmény formájában, melyet az app Store-oldalán tud felhasználni, mondjuk egy karton HELL energiaital, 3 kilós Nutella-vödör vagy épp CinemaCity páros belépő megvételekor. Ez csupán néhány termék azok közül, amelyekből itt válogatni lehet, és ha valaki nem tud, vagy nem akar kedvezményt beváltani rájuk, akkor ajándék beszálló összeget kap melléjük közösségi vásárlásaihoz.

Még olcsóbban vinnéd? Nem gond.

Világszerte verhetetlen árak a Social-oldalon!

A SocialStore egyedi működése és forradalmi innovációja miatt nyugodtan állíthajuk azt, hogy veszíteni senki sem tud, hiszen egy közösségi vásárlás során ténylegesen csak az veszítheti el a betett összegét, aki megszerezte a vásárlás jogát, azaz a betett összegért cserébe hazaviheti a terméket. Ő viszont garantáltan a legjobb áron vásárolhat, hiszen a mostani példa alapján is látható, hogy 3500 Ft-os ár egy vadiúj Xboxért sehol máshol nem volna lehetséges. Mindenki más eközben levásárolhatja a betett összeget, és nem elbukja azt. A Közösségi Áruház egyik legegyedibb sajátossága továbbá, hogy itt tényleg tetszőleges áron szerezhető meg bármi, és ebből kifolyólag az Xbox konzol ugyanannyiért vehető meg, mint mondjuk egy Xiaomi Smart Air Fryer Pro, holott egy hagyományos üzletben nagyon eltérő lenne az áruk. Itt viszont nem sokkal az Xbox sikeres közösségi finanszírozása után egy ilyen sütő ára is összegyűlt, és a szerencsés kiválasztott majdnem ugyanannyiért, 9 dollárért, azaz nagyjából 3200 Ft-ért vihette azt haza.

Ha szeretnél Te lenni a következő, sőt, ha Te merészebb lennél, és még ennél is olcsóbban szeretnéd beszerezni bármelyiket, akkor a következő a dolgod: Szállj be most a neked szimpatikus termékbe és növeld a beszálló összegedet tetszés szerint. Emellett oszd is meg a terméket a megosztás ikonra kattintva saját közösségi oldalaidon, hadd lássa minél több ismerősöd és barátod, hogy mire hajtasz, illetve hogy ők is megismerkedhessenek ezzel a világszerte egyedülálló vásárlási lehetőséggel, és akár azonnal be tudjanak csatlakozni melléd. Küldhetsz ki személyes meghívókat is bárkinek a Profilom menüből, és amennyiben a meghívottad ezt elfogadja, és a linkre kattintva regisztrál, majd feltölti saját egyenlegét, akár Te is és ő is szerezhettek 1-1 dollár ajándék beszálló összeget, azaz ingyenes esélyt álomtermékeitek megszerzésére. Ne feledkezz meg a Space belső csevegőről sem, ahol 0-24-ben toborozhatsz magad mellé még több társat, illetve itt értesülhetsz arról is, kik voltak a legutóbbi szerencsés vásárlók.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Xbox #Xiaomi

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Blake
Blake
1 hónapja

Gratulálok! 🙂

apple_guy
apple_guy
1 hónapja

Szuper, gratula! 🙂

Cagliostro
Cagliostro
1 hónapja

Szép volt. Felkészülhet a PS5 🙂

Simon Says
Simon Says
Reply to  Cagliostro
1 hónapja

lassan 80%-on, meglesz 🙂

Gerike
Gerike
Reply to  Simon Says
1 hónapja

még kell kicsit osztani, de igen onnantól már gyorsan össze fog jönni.

Frank
Frank
1 hónapja

Gratulálok! 🙂

Nóri
Nóri
1 hónapja

Helyes csak így tovább. 🙂

Bp23
Bp23
1 hónapja

Én nem én vittem. 🙁 Semmi bah, kövi körben majd 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
1 hónapja

Jó látni hogy így pörögnek a dolgok, PS5 is meglehet még a héten. 🙂

Lexi
Lexi
1 hónapja

Gratula hozzá 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 hónapja

Szép. Én csak 3 dolcsival voltam benne. 🙂

puravive diet pills
puravive diet pills
23 napja

I loved even more than you will get done right here. The overall look is nice, and the writing is stylish, but there’s something off about the way you write that makes me think that you should be careful what you say next. I will definitely be back again and again if you protect this hike.