You are currently viewing 3 új Xbox is érkezik hamarosan

3 új Xbox is érkezik hamarosan

Megtartotta éves nagy játékbemutatóját a Microsoft, ahol nem csupán tömérdek új előzetest mutattak be, de leleplezték azt a három új Xbox konzolt is, amelyek várhatóan az év második felében kerülnek az üzletek polcaira. Mindez egyértelmű válasz a Sony nemrég kihozott PlayStation 5 Slimjére. A Microsoft valószínűleg azért is rögtön három új készülékkel rukkolt elő, mert az elmúlt időben igencsak elmaradtak eladásaikban a Sonytól, kérdés azonban, hogy vajon ezekkel a verziókkal mennyire sikerül majd egyenlíteni. Akárcsak a PS5 Slim, a Xboxok sem kaptak új hardvert, így tehát teljesítményben ugyanazt tudják majd, mint a régebbi modellek. A bejelentett konzolok összességében a következő újításokkal jönnek majd ki:

  • Xbox Series S Robot White: Az egy terabyte-os Xbox Series S először lesz fehér színben elérhető.
  • Xbox Series X All-Digital: A szintén fehér borítású konzol nem rendelkezik meghajtóval, csak a Store-ból letöltött játékok játszhatók rajta.
  • Xbox Series X Special Edition: A két terabyte-os konzol az éjszakai égboltot idéző borítással érkezik.

Együtt garantáltan a legolcsóbb lesz!

Habár a PlayStation-Xbox párharcban az utóbbi időben egyértelműen a PS5 rajongói kerültek ki győztesként a Közösségi Vásárlók körében is, hiszen ezt a konzolt jóval gyakrabban dobták össze, az Xboxosok sem szégyenkezhetnek, hiszen abból is nagyon sok lelt gazdára az Allyos – SocialStore közösségi platformon keresztül. Volt, aki 7200, de olyan is, aki 3600 Ft-ért jutott hozzá. Érezhető azonban itt is az elpártolás, ahogyan a globális eladások terén is, így felmerül a kérdés, hogy a jelenlegi drágulások mellett valóban szüksége van-e a gamereknek újabb verziós Xboxokra.

Ez persze attól függ, mennyire jó áron sikerül értékesítenie azokat a Microsoftnak, mindazonáltal nagyon jó ajánlatra van szükség ahhoz, hogy valóban fel tudják venni a versenyt a riválissal. Az árról ugyanakkor még semmilyen infót nem osztott meg a cég. Közösségi Vásárlóként Te viszont egy dolgot biztosan tudhatsz: amint piacra dobták a három Xboxot, világszerte a SocialStore-ban lesznek a legolcsóbbak. Hovatovább, már az árukat is pontosan tudhatod: amennyit neked megérnek. Hogy miért? Mert itt az árakat együtt dobjuk össze, így nem számít, hogy egy MediaMarkt ajándékkártyáról, egy iPhone-ról vagy valamelyik Xbox konzolról van-e szó. Mindegyiket megkaphatod akár már 3700 forintért is, ha pedig nincs szerencséd, a betett összeged levásárolható kedvezményként jár vissza. Egyedül az a fontos, leszünk-e elegen összedobni az árat.

Neked mi a véleményed az új Xboxokról? Szeretnéd közösségi vásárlásban megszerezni valamelyiket? Üzend meg, és kezdd el már most meghívni barátaidat a közös vásárlási kalandba!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Xbox