You are currently viewing 1000 Indollart sorsol ki Rekál

1000 Indollart sorsol ki Rekál

Rekál és vásárlói csapata újabb mérföldkőhöz érkeztek, az influenszer-teamnek ugyanis meglett az ezredik feliratkozója, a tagok ráadásul aktívabbak, mint valaha. Nemrég egy újabb PlayStation 5 konzolt, azaz Rekál fő kiemelt céltermékét dobták össze, amit a szerencsés vásárló ezúttal 20 dollárért, vagyis mindössze 7200 Ft-ért vett meg. Habár a FIFA hazai királyának követői közül volt, aki ennél olcsóbban szerezte meg a konzolt a SocialStore közösségi platformon keresztül, az eredmény így is magáért beszél. Hab a tortán, hogy egy héten belül két PS/X kontrollert is sikeresen összedobtak mellé, ami Rekál második célterméke, ebből egyet 2, a másikat pedig mindössze 1 dollárért vásárolták meg.

Tölts fel és vegyél részt a sorsoláson!

Az influenszer úgy döntött, méltó módon ünnepli meg a tagok hihetetlen aktivitását és az ezredik feliratkozót, így most egy egyedülálló sorsolást hirdetett meg, melynek díja 1000 Indollar, amit a szerencsés nyertes a SocialStore appon belül szabadon fel tud majd használni beszálló összegként bármelyik futó termékkampányban, köztük a két kijelölt céltermékben is. A sorsolásban bárki részt vehet, aki április 01. és 30. között legalább egyszer feltölti saját Social-egyenlegét tetszőlegesen kiválasztott feltöltési csomaggal. Március 30. után aztán Rekál kisorsolja a szerencsés feltöltőt, aki 1000 Indollarral lesz gazdagabb.

@rekalofficial

Aki Áprilisba legalàbb EGYSZER feltölt, esélye van hogy jóváírjunk 360.000 FT-ot az Allyos egyenlegére! 🔥Intéztem ezt is, szívesen! 😗 #rekal #fyp #nekedbe #foryou #allyos

♬ eredeti hang – Bölcs Richárd Márk

A kiválasztott felhasználó személyét az influenszer saját megszokott felületein jelenti majd be, emellett pedig az Allyos applikáción belül a Hírek között és a Space belső csevegőben is tájékozódhatsz a sorsolás eredményéről és győzteséről.  

Csatlakoztál már? Ha nem, mire vársz?

Rekál természetesen ezután sem áll meg, jöhet az újabb nagy mérföldkő, a kétezredik csapattag elérése. Ha még nem tetted meg, és szeretnél Te is csatlakozni az influenszer vásárlói csapatába, akkor mindössze annyi a dolgod, hogy Rekál két kijelölt céltermékének valamelyikére (PlayStation 5 Slim, PS/X controller) keresel rá az appon belül, majd a termék adatlapján a Csapat sorban a Csatlakozás lehetőségre koppintasz. A következő konzol vagy kontroller összedobásába így már Rekállal együtt szállsz be.

Ne feledd, minél nagyobb a közösség, minél többen csatlakoznak Rekál csapatába, a kitűzött luxuscikkek annál gyorsabban gyűlnek össze és annál jobb áron szerezheti meg őket bárki. A Social oldalon minden árucikk árát együtt dobjuk össze, a minimum beszálló összeg mindegyik esetében 1 dollár, ami óránként növelhető ugyanennyivel. Szólj te is minden ismerősödnek, akit érdekelhet ennyiért a kinézett luxuscikk, küldj számukra meghívót és oszd meg a terméket közösségi oldalidon! Ezekkel akár további ajándék Indollarokat is szerezhetsz!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #Indollar #sorsolás #PlayStation

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
1 hónapja

Azta! Király vagy! 😀

Bp23
Bp23
1 hónapja

Már töltök is fel. 😛

Erős Pista
Erős Pista
1 hónapja

Szuper, lassan úgyis kell egy új topup 😀

Frank
Frank
1 hónapja

És amúgy a kontroller megint az első helyen van. 😀

Dante
Dante
1 hónapja

Nagy vagy, köszönjük. 😀 Megy is az új feltöltés. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 hónapja

Szuper hír. 🙂 A 20 dolcsis PS5 sem rossz, de ha jól emlékszem volt aki 10-ért is elvitte.

Kingsman
Kingsman
1 hónapja

Mekkora már, köszi! 😀

Zion H.
Zion H.
1 hónapja

Ment a csatlakozás is.

Rex
Rex
1 hónapja

A PS5-ben és az egyik kontrollerben benne voltam, remélem a következő már az enyém lesz 😀

Tyrone
Tyrone
1 hónapja

Köszi a jó hírt, fasza 😀

Pixie
Pixie
1 hónapja

Pont most töltöttem fel. 🙂

apple_guy
apple_guy
1 hónapja

Csak feltöltök és ennyi, nem kell semmi más a részvételhez? :O

Bp23
Bp23
Reply to  apple_guy
1 hónapja

Jaja, ennyi. 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
1 hónapja

Király. Amúgy is ideje egy újabb feltöltésnek.

Simon Says
Simon Says
1 hónapja

Szuper. Amúgy grat az ezer feliratkozóhoz. 🙂

Wrestler
Wrestler
1 hónapja

Szépen gyarapodunk. 🙂