100.000 Ft-os drágulást jósolnak az új iPhone-ra

Mar 23, 2023 | 15 comments

Lesújtó hír az Apple-rajongók számára: az elemzők brutális áremelést jósolnak az idén érkező iPhone 15 Pro és Pro Max modellekre. A két típust évek óta 999, illetve 1099 dollárért értékesítette az almás cég, az előrejelzések alapján ugyanakkor az új készülékek induló ára 1199, valamint 1299 dollárra rúghat. Az infláció és a 15-ös modellek újításai egyaránt ludasak ebben.

A magyar fogyasztók számára még elkeserítőbb a helyzet, nekik ez az áfával és árfolyamkockázatokkal együtt nagyjából 100.000 Ft-os drágulást jelenthet. Már a tavaly bemutatott iPhone 14 és 14 Pro Max debütálása sem sikerült túl jól idehaza, a készülékek ára ugyanis messze meghaladta az elvárásokat, és a környező országokhoz képest sokkal drágábban szerezhették meg azokat a hazai almások. Sokan még mindig a részleteket törlesztik, nagy kérdés tehát, hogy az alig fél év múlva várható új modellekre hányan fognak itthon lecsapni.

Infláció? Drágulás? Itt nem számít.

Most pedig jöhet a nagy DE! Ha már ismered a közösségi vásárlást, akkor bizonyára tudod, mi a megoldás. Apple-rajongóként nem kell azon aggódnod, hogyan engedheted majd meg a 15-ös iPhone-t, sőt, őrült spórolásba sem kell kezdened. Hogy miért? Azért, mert a 14 és 14 Pro Max modellekhez hasonlóan a 15-ös verziók is elérhetőek lesznek Közösségi Vásárlásban, sőt, talán már a megjelenés előtt lecsaphatsz rájuk, akárcsak tavaly.

Mindegy, hogy 10.000, 100.000 vagy épp egymillió forinttal emelkedik az ár, téged ez kicsit sem kell, hogy izgasson. Közösségi vásárlóként ugyanúgy megszerezheted a terméket már 360 Ft-ért is. Ennyi a minimum beugró, amivel mindenki beszállhat a közös finanszírozásába, ami óránként ugyanennyivel növelhető, egészen a célár 10%-áig. A díjat együtt dobjuk össze, és végül egy szerencsés elviszi az iPhone-t, a többiek pedig levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket. Dióhéjban ez a közösségi vásárlás lényege.

Az infláció, az áremelkedés fogalmai mind-mind értelmüket vesztik itt, ezek közül Téged egyik sem érint. Ha úgy érzed, csak 10.000 Ft-ot szeretnél elkölteni, akkor tegyél be annyit! Ezzel jelentősen növeled az esélyeidet. Ha óvatosabb vagy, akkor szállj be csak 360-nal! Bármelyik összeggel lehetőséged lesz megszerezni az iPhone-ok valamelyikét, és annyiszor próbálkozhatsz kockázat nélkül, ahányszor csak szeretnél, mert a közösségi vásárlás mindig újraindul. Ha kitartó vagy, előbb-utóbb biztosan szerencséd lesz.

Addig se ülj ölbe tett kézzel. Gyere és szállj be az iPhone 14 Pro Max összedobásába! Az ár 39%-a már összegyűlt. Oszd meg a terméket közösségi oldalaidon, és toborozz társakat a Space csevegőben! Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #apple #iPhone15

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
2 months ago

Szerencsére nem vagyok iPhone-os 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
2 months ago
Reply to  Cagliostro

Én sem. Meg nem is cserélgetném évente a telefonomat.

Lexi
Lexi
2 months ago

Szívász lesz. :/

Vic
Vic
2 months ago

Akkor dobjuk is össze a Pro Maxot! 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
2 months ago
Reply to  Vic

Jó lenne. 🙂

apple_guy
apple_guy
2 months ago
Reply to  Vic

Ez a beszéd, nyomjuk! 😛 

JB89
JB89
2 months ago

Hát lassan tényleg nincs más opció mint a közösségi vásárlás. És ki tudja mi lesz még jövőre.

Erős Pista
Erős Pista
2 months ago
Reply to  JB89

Nem akarok belegondolni. 🙁

Dante
Dante
2 months ago

Ha így folytatjuk, a 16-osért már bankot kell majd rabolni. 😀

Bomber Jack
Bomber Jack
2 months ago

Megér az annyit is 😀

Roxanne
Roxanne
2 months ago
Reply to  Bomber Jack

Nekem a 360 Ft szimpatikusabb azért 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
2 months ago

Összedobjuk 😀

Milán
Milán
2 months ago
Reply to  Rebel Moon

Még szép 😀

Kingsman
Kingsman
2 months ago

Már most sír a pénztárcám.

Blake
Blake
2 months ago
Reply to  Kingsman

pedig nem kell neki 😀